Mit csináljak, ha a családomtól agyphaszt kapok?
az anyám mindig beszél, 30x egymás után ugyanazt elmondja, senkihez soha nincs egy kedves szava, csak mindenkit szid, a nővérem meg a kölyke még velünk laknak, az a kis nem is mondom, micsoda meg a halálba kerget...basszus 6 éves és állandóan a gép előtt tesped, dagadt, mint valami víziló, állandóan árulkodik, meg azt csinálja, hogy elkezd indokolatlanul ütögetni, vagy mondja nekem, hogy -Buta, buta, buta, buta...és ezt ismételgeti, én meg rászólok, hogy hagyja már abba és folytatja, és mikor már teljesen kiborít, rácsapok a kezére és bőgve megy árulkodni a nagyanyjának, hogy én megvertem és én vagyok a rossz...
Meg azt bírom, hogy egy csomó bútoromat átvitték az ő szobájába, pl. volt egy fiókos szekrényem és az is a hülyegyereké lett, így én most a fehérneműimet ilyen kis nyomorék kosárkákban tartom...
Mit csináljak?? Néha már ott tartok, hogy egy hajszál választ el attól, hogy azt a kis kölyköt fejbe ne rúgjam vagy a nagyanyját le ne üssem...tiszta idegbeteg vagyok ezektől.
16L
De nyugodtan fogod magad, bemész a gyámügyhöz, kéred az állami elhelyezésedet és nem kell látnod többet a családodat.
Nem jó esetleg??
Időpont ma 19:15-nek
Tudod én ironikus akartam lenni, de nem jött le..
Az, hogy a kérdezőnek tele van a hócipője azt elhiszem, de mégsem gondolom, hogy ilyen alpári módon kéne reagálni, főleg ha ő kért segítséget.
Abban is biztos vagyok, hogy a kérdező sem 1 hete van fent a gyakorin. Így olvashatja, láthatja napi szinten több ezer kérdésnél hogy szinte a legtöbb válasz egy pocskondiázó, vagy leszidó válasz..Van amikor jogos amikor durva válaszok jönnek. Mint például ennél a kérdésnél.
Ha valaki normálisan kérdez, normálisan reagál a válaszokra, azoknál a trollkódok is visszafogják magukat, ha nem is első körben, de a következőben igen..
"próbálok megdolgozni a jó jegyekért, úgyhogy remélem, meg is lesz az eredménye :) már csak azért is, hogy egyszer beleröhögjek a képedbe"
Az komoly, ha még az életcélodban is csak ez motivál. Nem lesz így belőled semmi.
"nem én vagyok az undorító, hanem te :)"
Milyen frappáns.... Biztos sokat gondolkodott rajt, mit szóljon vissza. :)
tulajdonképp a válaszok csak azt mutatják hogy senki se tud értelmes választ írni. általában jönnek az okoskodó, kioktató bölcselkedő kötekedések, de a saját életüket se tudják uralni, nem hogy másoknak tanácsot adjanak.
mondjuk ha nekem problémám van, akkor nem másokon vezetem le, főleg nem itt neten okoskodok bele mások életébe.
én csak annyit tudok mondani, hogy ilyen környezetben nem lehet rendesen tanulni, keress magadnak olyan embereket, akikkel jól érzed magad és megértik a szülei hogy mi megy otthon nálatok, és járj át hozzájuk. vagy kb bármi csak ne otthon.
elméletben. perzse gyakorlatban meg manapság nincsenek barátságok, főleg enm hosszú és igazi barátságok, meg kb minden családban ez megy, csak van ahol kulturált formában.
tanulj mellé valami elterjedt nyelvet meg 1 ritkát is, végezd el a gyógyszerészeti tanulmányaidat, és irány külföld. persze közben próbálj nem olyan emberré válni mint a szüleid, meg bárki akit kritizálsz. már az is haladás, ha olyan emberré válsz, aki nem árt másoknak, ha segíteni is tudsz, az csak plusz.
Anyukád elkövetett egy nagy hibát. Nem nevelt meg, és így nem is tudsz viselkedni, + még kamasz is vagy.
Nagyon nagyon csúnya dolgokat írtál, de én nem hibáztatlak egyértelműen, mert látszik, hogy nem sokat foglalkoznak veled sajnos, és a szocializálódás nálad elmaradt.
Nem tudok mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!