Elszakadtam a családomtól, mit tehetek?
Sajnos a sors mas orszagba sodort, es most mar nem tudok hazaköltözni, mert az egyetlen gyerekem aki iskolas, ideköt.
Az apja , akitöl elvaltam , nem engedelyezi h kulföldre vigyem.
A szuleim 60 körüliek, kisse betegesek mar, keves penzuk van, es nekem is mert jelenleg nagyon keveset keresek, es szenvedek, h elszakadtam a szuleimtol immar visszafordithatatlanul.
Faj a gondolat h nemcsak h nem lehetek mellettuk, ha betegek, de egyelöre ugy nez ki, h anyagilag sem tudom öket segiteni , meg bajban sem. Kilátás sincs semmire.
Csak a gyerekem tart eletben. Mit lehet tennni, h lehet ezzel megbirkózni ? Sirva fekszem minden ejjel
Nem hittem volna , h a döntes amit hozok egykor , h kivancsiságból kilatogatok egy orszagba, ennyire visszafordithatatlanul megvaltoztatja az eletemet, eletunket a gyerekemmel.
Az se volt honnan tudjam h az apja nem engedi majd visszatelepedni.
Hááát én nem tudom mit kellene tenned. Nyilván a lehető legtöbbször kommunikálj velük. Manapság már ingyen is lehet telefonálni.
Amúgy én is külföldön élek, a szüleim 70 körüliek és rettegek attól, hogy mi lesz majd ha valamelyik ápolásra fog szorulni. Nem fogom tudni csak úgy nézni, de nehéz lenne mindet itthagyni és hazarohanni is.
Hát a baj , h hiaba tanultam is a hibámból mert mar túl kesö , nincs mit tenni.
Amikor kimentem ez tunt az egyetlen jarhato útnak
Nem tudom melyik országban élsz, de egyes országokban kérheted a gyámhivatal segítségét is, hogy bírálja felül a férjed döntését, hogy hazamehess gyerekkel pár hétre.
EU országban biztos van ilyen lehetőség.
Sajnos az apával semmit nem lehet megbeszelni, kiforgatott mindenunkböl es rosszindulatú mint ember
Csak egy gyerekem van, amugy ott tudnam hagyni az apjanal nyaron, ha nem törödnek azzal, h sir , mert velem jönne es ha tudnák hazudni magamnak, h jó helye lesz az apjanal.
Rettenetes ez a problema.
Felemészt teljesen
A gyamhivatal tehetetlen, mert közös a gyamsag es közösen kell tudni megegyezni. Ha nem sikerul , törvenyszek
Az ugyved viszont mondta h altalaban valtozatlanok maradnak a dolgok ne is remenykedjek, es ne is alljak neki mert fölösleges stressz.
Hat az tenyleg nem hianyzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!