Elszakadtam a családomtól, mit tehetek?
Sajnos a sors mas orszagba sodort, es most mar nem tudok hazaköltözni, mert az egyetlen gyerekem aki iskolas, ideköt.
Az apja , akitöl elvaltam , nem engedelyezi h kulföldre vigyem.
A szuleim 60 körüliek, kisse betegesek mar, keves penzuk van, es nekem is mert jelenleg nagyon keveset keresek, es szenvedek, h elszakadtam a szuleimtol immar visszafordithatatlanul.
Faj a gondolat h nemcsak h nem lehetek mellettuk, ha betegek, de egyelöre ugy nez ki, h anyagilag sem tudom öket segiteni , meg bajban sem. Kilátás sincs semmire.
Csak a gyerekem tart eletben. Mit lehet tennni, h lehet ezzel megbirkózni ? Sirva fekszem minden ejjel
Nem hittem volna , h a döntes amit hozok egykor , h kivancsiságból kilatogatok egy orszagba, ennyire visszafordithatatlanul megvaltoztatja az eletemet, eletunket a gyerekemmel.
Az se volt honnan tudjam h az apja nem engedi majd visszatelepedni.
En az itteni csaladjogi szakertöket kerestem fel mert azok a törvenyek ervenyesek ahol elek.
Minden problemam megoldhatatlan, nincs nalamnal szomorubb
és én pont most állok ez előtt!jesszus!
megkérdezhetem, ha nem lettetek volna házasok, csak az apaság van megállapítva, az apa akkor is beleszólhatna ebbe???? hát még a végén elveszik az ember gyerekét, ilyet?!
és valóban nem engedi az apja, hogy magyarban éljetek?vagy ez még megbeszélés tárgya?
Sajnos minden erre iranyuló megbeszeles lezarva.
Az apának közös gyamsag esetén van joga megszabni mindent
Sokszor nekem se jön h elhiggyjem h ez a valosag egy Eu orszagban, varom mikor ebredek a remalombol
Hát ez borzasztó! Nagyon sajnállak.
Segítene, ha elárulnád, hogy melyik ország ez. Hátha valakinek van ötlete, tapasztalata.
Elöször ird meg, hogy HOL élsz, mert attól függöen lehet tanácsokat adni, minden orzságban valamennyire mások a szabályok.
Másodszor akár hol vagy, menj el dolgozni, és tartsd el magadat meg a gyereket.
Harmadszor attól, hogy más országban élsz, NEM szakadtál el a családtól, attól, hogy nem utazgatsz ide-oda, még böven lehet tartani a kapcsolatot.
Negyedszer, ha MO-on lennél, akkor sem tudnál valószinüleg többet lenni a szülökkel, mert ott is munkába kellene járnod.
Ez a baj , hogy nem talalok munkat , hiaba kuldöm a palyazatokat , mert nincs ismeretsegem es igy a legnehezebb
Itt is minden ismeretsegekkel muködik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!