Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elszakadtam a családomtól,...

Elszakadtam a családomtól, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Sajnos a sors mas orszagba sodort, es most mar nem tudok hazaköltözni, mert az egyetlen gyerekem aki iskolas, ideköt.

Az apja , akitöl elvaltam , nem engedelyezi h kulföldre vigyem.

A szuleim 60 körüliek, kisse betegesek mar, keves penzuk van, es nekem is mert jelenleg nagyon keveset keresek, es szenvedek, h elszakadtam a szuleimtol immar visszafordithatatlanul.

Faj a gondolat h nemcsak h nem lehetek mellettuk, ha betegek, de egyelöre ugy nez ki, h anyagilag sem tudom öket segiteni , meg bajban sem. Kilátás sincs semmire.

Csak a gyerekem tart eletben. Mit lehet tennni, h lehet ezzel megbirkózni ? Sirva fekszem minden ejjel

Nem hittem volna , h a döntes amit hozok egykor , h kivancsiságból kilatogatok egy orszagba, ennyire visszafordithatatlanul megvaltoztatja az eletemet, eletunket a gyerekemmel.

Az se volt honnan tudjam h az apja nem engedi majd visszatelepedni.

2013. dec. 11. 23:32
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

En az itteni csaladjogi szakertöket kerestem fel mert azok a törvenyek ervenyesek ahol elek.

Minden problemam megoldhatatlan, nincs nalamnal szomorubb

2013. dec. 12. 00:29
 12/22 anonim ***** válasza:

és én pont most állok ez előtt!jesszus!

megkérdezhetem, ha nem lettetek volna házasok, csak az apaság van megállapítva, az apa akkor is beleszólhatna ebbe???? hát még a végén elveszik az ember gyerekét, ilyet?!

és valóban nem engedi az apja, hogy magyarban éljetek?vagy ez még megbeszélés tárgya?

2013. dec. 12. 00:46
 13/22 anonim ***** válasza:
hogy lehet az, hogy közös a gyámság? ez a házasság miatt van, vagy? ez mit jelent? hisz nálad van, te neveled...
2013. dec. 12. 00:51
 14/22 A kérdező kommentje:

Sajnos minden erre iranyuló megbeszeles lezarva.

Az apának közös gyamsag esetén van joga megszabni mindent

Sokszor nekem se jön h elhiggyjem h ez a valosag egy Eu orszagban, varom mikor ebredek a remalombol

2013. dec. 12. 00:53
 15/22 A kérdező kommentje:
Attol mert en gondoskodok a gyerekröl es nalam van es bizonyitekom van minderre, senkit nem erdekel es attol az apa nem veszti el a gyamsagot
2013. dec. 12. 00:55
 16/22 anonim ***** válasza:
Ausztriában élsz? Mert akkor sajnos az apa beleegyezése nélkül tényleg nem hozhatod haza. De, ha Ausztriában élsz (nem tudom, még melyik országban van így), akkor esetleg megoldás lenne, ha te is és a szüleid is a határ közelébe telepednétek, csak a határ két oldalára. Így jóval közelebb lennétek egymáshoz. Persze ehhez tőke kell, de egy néhány éves célnak nem rossz.
2013. dec. 12. 00:58
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát ez borzasztó! Nagyon sajnállak.

Segítene, ha elárulnád, hogy melyik ország ez. Hátha valakinek van ötlete, tapasztalata.

2013. dec. 12. 08:20
 18/22 anonim ***** válasza:

Elöször ird meg, hogy HOL élsz, mert attól függöen lehet tanácsokat adni, minden orzságban valamennyire mások a szabályok.

Másodszor akár hol vagy, menj el dolgozni, és tartsd el magadat meg a gyereket.

Harmadszor attól, hogy más országban élsz, NEM szakadtál el a családtól, attól, hogy nem utazgatsz ide-oda, még böven lehet tartani a kapcsolatot.

Negyedszer, ha MO-on lennél, akkor sem tudnál valószinüleg többet lenni a szülökkel, mert ott is munkába kellene járnod.

2013. dec. 12. 08:22
 19/22 A kérdező kommentje:

Ez a baj , hogy nem talalok munkat , hiaba kuldöm a palyazatokat , mert nincs ismeretsegem es igy a legnehezebb

Itt is minden ismeretsegekkel muködik

2013. dec. 12. 09:47
 20/22 anonim ***** válasza:
teljesen jogos hogy ne vidd el a gyereket ha apa lennék énsem engedném. Előbb gondolkoztál volna...
2013. dec. 12. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!