Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elszakadtam a családomtól,...

Elszakadtam a családomtól, mit tehetek?

Figyelt kérdés

Sajnos a sors mas orszagba sodort, es most mar nem tudok hazaköltözni, mert az egyetlen gyerekem aki iskolas, ideköt.

Az apja , akitöl elvaltam , nem engedelyezi h kulföldre vigyem.

A szuleim 60 körüliek, kisse betegesek mar, keves penzuk van, es nekem is mert jelenleg nagyon keveset keresek, es szenvedek, h elszakadtam a szuleimtol immar visszafordithatatlanul.

Faj a gondolat h nemcsak h nem lehetek mellettuk, ha betegek, de egyelöre ugy nez ki, h anyagilag sem tudom öket segiteni , meg bajban sem. Kilátás sincs semmire.

Csak a gyerekem tart eletben. Mit lehet tennni, h lehet ezzel megbirkózni ? Sirva fekszem minden ejjel

Nem hittem volna , h a döntes amit hozok egykor , h kivancsiságból kilatogatok egy orszagba, ennyire visszafordithatatlanul megvaltoztatja az eletemet, eletunket a gyerekemmel.

Az se volt honnan tudjam h az apja nem engedi majd visszatelepedni.

2013. dec. 11. 23:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, többen is kérdezik, hogy HOL élsz? Szeretnének segíteni, de te nem válaszolsz erre :( Így pedig nehéz lesz bármilyen infót adni, ha nem tudjuk, melyik országban vagy, mert utána se tudunk neked nézni, sőt, lehet hogy valaki épp abban az országban él és tudna neked segíteni.... de ha neked ez ennyire nem fontos....
2013. dec. 12. 10:01
 22/22 anonim ***** válasza:
a gyereknek kettős az állampolgársága? mert akkor ha hazahoznád, voltaképp nem külföldre vinnéd, hanem haza, talán segítene ez a tény vasamit
2013. dec. 12. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!