Sok fiatalnak mitől van olyan fényűző élete?

Ahogy a #16 írta, erős forráskritikával kell kezelni a kitett képeket. A fele sem igaz. Vagy nem úgy igaz.
Meg kell tanulni ezeket a délibábokat elereszteni, és a magad életét építeni. Mert aki mögött nincs, csak úgy tesz, azzal minek foglalkoznál, te is oda tudsz állni a pálmafa elé, úgy, hogy nem látszik a partra sodort mocsok és kutyasz*r, akinek meg több százmilliós budai lakást ajándékoznak a szülei, azok nem havi fizetésből gazdálkodták ki, de oda úgyis születni kell.

26 munkahely??? :D És még én gondoltam, hogy 34 évesen krvasok a 8 munkahely, mikor az ismerőseim hasonló korban max 4-5-nél járnak.
Nekem amúgy gazdagok a szüleim, sok mindent nekik köszönhetek. Bulira/utazásra nem feltétlenül adtak pénzt, bár 20 évesen még igen, de nyilván már a fizetésemből élek én is, viszont lakást kaptam, hitelmentes, így nyilván elég sok pénzt tudok megspórolni más dolgokra, hogy ez le lett tudva, míg mások vagy albérletre költenek, vagy önerőre gyűjtenek. Most kapok egy autót is, mert meghalt sajnos valaki a családban, de igazából már 5 éve akartak egyet adni, mert apa kb kétévente vesz magának új autót, aztán nekem akarta elpasszolni a régit, csak akkor épp nem érdekelt a téma, most meg pont gondolkodtam rajta egy ideje, hogy lehet kellene.
Hozzám meg a hasonlókhoz feleslegesen hasonlítgatod magadat. De nálam is élnek sokkal jobban emberek, akiknek meg nem is volt ilyen jó háttere. Én csak szerencsés voltam, mások meg baromi okosak meg kitartóak, utóbbiakról lehet példát venni.

22-es, jó látni hogy te is tisztában vagy a helyzeteddel és nem egy buborékban élsz.
A korábbi 16-os hozzászólásomat még kiegészíteném, mert közben eszembe jutott, hogy csak a gazdag ismerőseimről írtam. Na most van egy ennél sokkal nagyobb másik véglet, a szegény családba születettek.
Ne tudd meg, hány olyat ismerek, aki tök okos, ügyes, talpraesett, de egyszerűen a szülei anyagi lehetőségei (vagy hát inkább annak hiánya) miatt nem ment egyetemre, vagy csak jóval idősebben. Ezek azok az emberek, akiknek 14 éves koruktól a diákmunka nem azt jelentette, hogy keresett egy kis zsebpénzt, amiből telefont vett meg jó ég tudja mit, hanem a család fennmaradásához kellett. Őket nem támogatják a szülők, hanem egyenesen nekik kell még a szülőket is sokszor kihúzni a sz..rból, ők nem fognak majd ingatlant meg némi pénzt örökülni a családban történt halálesetek után, hanem egyenesen semmit.
Itthon nagyon alacsony szinten van a társadalmi mobilitás. Aki szegényként születik, az a legtöbbször úgy is hal meg.

Kérdező,tudod mi az itt a piros hol a piros?-szemfènyvesztès , illúzió,àtb@szàs
Körülbelül ilyenek azok a platformok is amiket valósnak hiszel.
Nem minden arany ami fénylik

Színház az egész világ.. Ha egy picit is már jobban keresel, viszonylag fillérekért tudsz utazni pár napos külföldi utakra.
Aztán vannak a kamu gazdagok.. bérautót, drága órát, drága táskákat is lehet bérelni fotózásra.
Ha pedig valóban gazdag valaki fiatalon, akkor vagy vállalkozó, sportoló, szülök, erotikus munka, stb.. de simán egy jó szakmája, állása is.
Aki meg igazán gazdag, az nem mutogatja.

Ismerek ilyen mlm-es házaspárt.
Mindig van valami aktuális széklet amit elsóznak, előadásokat tartanak.
Trendi cuccok ,trendi kinézet,jó vaker , utazások ilyen olyan treningekre külföldre ingyen meg jutalomutak, otthon Versace vagy valami hasonló lepedő meg párna,jó albérlet.
Úsznak az adósságban

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!