Bárkivel megyek ruhaboltba, mindenki órákat eltölt ott, míg én gyors kiválasztok pár egyszínű felsőt, nadrágot és kész vagyok, azok úgy is mindenhez mennek. Legtöbb barátnőm már nevetgél rajtam, nem értik, hogy vagyok kész és már megkaptam, hogy velem nem lehet vásárolni meg, hogy nem is vagyok igazi nő, elég rosszul esett, főleg mikor nagyobb társaságban kerül elő a téma.
Nem ezen múlik. Egy rakás elfoglalt, pl. családos nő szerintem hasonlóan csinálja.
Attól vagy nő, amilyen ruhákat kiválasztasz, ahogy azokat hordod, és amilyen kisugárzásod van. Ami a ruhától nagyjából független.
De sokat számít a nőiségedben a hajviseleted is.
ma 14:13
2/11 anonim válasza:
Barátnőid idióták. Semmi köze ennek ahhoz, hogy mennyire vagy nő.
ma 14:18
3/11 anonim válasza:
Ők divatmajmok, te praktikus..
Fel lehet így is fogni
ma 14:19
4/11 anonim válasza:
Szia tesó! Én is sajnálom az időt a puszta nézegetésre. Akkor megyek ruhát venni, ha kell valami. Olyankor meg találok is, mert tudom, hogy mit keresek.
ma 14:59
5/11 anonim válasza:
Szerintem csak nem vagy balf4sz, mint ők.
Én is utálok próbálgatni. Kiválasztom ami tetszik, egyszerre beviszem felpróbálni, ami jó azt viszem - ami nem azt visszateszem. Ennyi. Max fél óra. Van hogy nem is próbálok semmit, mert tetszik a termék és biztosra tudom a méretemet. Minek kell órákat ott pazarolni?
Gondolom nincs semmi hobbijuk, életük, hogy nekik ez a szórakozás. Le merem fogadni egy tescos bevásárlás is olyan nekik mint egy kirándulás.
ma 15:04
6/11 anonim válasza:
Nálunk a férjem ilyen válogatós :D 1mm-rel nagyobb kocka van egy ingen már felpróbálja azt is :D Szerencsére nem várja el, hogy kísérgessem, mert én is olyan vagyok mint te, kiválasztom gyorsan amire szükségem van-tetszik és kész. Nem ettől függ ki-mennyire nőies.
ma 15:30
7/11 Janaqks válasza:
Bunkó libák...
Te meg ügyes vagy, hogy iylen gyorsan végzel :)
Nem a bevásárlás gyorsasága adja a nőiességedet
ma 15:31
8/11 anonim válasza:
Keress igazi barátokat.
Vagy csak olyanokat, akiknél nem sértődsz meg feleslegesen.
ma 16:00
9/11 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Alkalomra persze ruha, magassarkú, harisnya, smink, kivasalt haj. Egyébként farmer, kardigán, nyáron meg vmi egyberuha.
ma 16:10
10/11 anonim válasza:
Még ha fiú mondja attól majdnem bók, hogy nem vagy olyan mint a nők akik fél életüket ruhaboltban töltik, főleg ha elismerően mondja. De más nőktől akik viszont vásárolgatnak elég bunkóság, meg azt hozzátenni hogy nem vagy igazi nő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!