Ettől nem vagyok elég nőies?
Figyelt kérdés
Bárkivel megyek ruhaboltba, mindenki órákat eltölt ott, míg én gyors kiválasztok pár egyszínű felsőt, nadrágot és kész vagyok, azok úgy is mindenhez mennek. Legtöbb barátnőm már nevetgél rajtam, nem értik, hogy vagyok kész és már megkaptam, hogy velem nem lehet vásárolni meg, hogy nem is vagyok igazi nő, elég rosszul esett, főleg mikor nagyobb társaságban kerül elő a téma.ma 14:09
11/12 anonim 

válasza:

Semmi probléma nincs veled. Én is ilyen vagány, egyszerű nőt szeretnék, póló - farmer, azt jól van.
12/12 anonim 

válasza:

Elég ostoba barátnőid vannak, ha ők attól érzik nőnek magukat, ha valami hülye sztereotípiát erősítenek. Ezért szekálni, mi ez banyek, középiskola 9. osztály?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!