Más is be van most rúgva mint a szemét?
Haverommal megittam vagy 10 sört, csak kivancsi vagyok, alkeszok is latogatjak e az oldalt:D
Holnap reggel kéne úsznom 5km-t de valahogy nem erzem a kesztetest
Amúgy tettem már fel alkohollal kapcsolatos kérdést, és nagyon csúnyán elhordtak mindennek. Itt senki sem iszik. Mindenki szent.
Egy nőnek láttam a kérdését, ő alkoholista, de nem tudom, szokott e válaszolni is.
Ja nekem is ez az első 10 söröm 30 év után:)
Ez a nő mennyi idős lehet? Csak kivancsisagbol:)
Sajna én nem csak néha iszok:D
De így érdemes, egyszer-egyszer
Én nem tudok ennyi folyadékot inni, részben ezért nem is szeretem a sört és "tisztességes ivászat" ezért nálam nem sörtől van.
Amúgy nem rúgtam be hétvégén és koncert alatt is csak egy koktélt ittam. Illetve indulás előtt egy gyümölcsös sört ittam és nekem így megfelelt az este. Bár nekem v.sz.l. már más az értékrendem és a rabló ár miatt nem vettem többet koncerthelyszínen.
35/F
7+
Illetve tegnapi strandolásra hozott egy barátom egy gyümölcsös sört és kis málnás Royal-t. Ettől sem lehetett berúgni, de pont jó és pont elég volt oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!