Szerintetek molettként nem lenne gáz jelentkezni edzőterembe recepciósként?
Figyelt kérdés
Maga a munkakör közel állna hozzám csak nem tudom nem e gáz ha behivnanak interjúra es nem e zavarna őket. Szerintetek mennyire fontos h 1 edzotermi recepciós edzett testalkatú legyen?ma 14:29
1/11 anonim válasza:
Nem kell feltétlen, hogy edzett testalkatú legyen, de azért elhízott se. Nem jó cégér .... furcsa. Olyan kézápolóhoz se járnék, akinek elhanyagolt a körme.
2/11 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Legfeljebb nem vesznek fel.
3/11 anonim válasza:
Jelentkezhetsz, de felvenni nem fognak. Ilyen helyeken még most is az a felfogás, hogy a recisek nézzenek ki jól, mert ők is reklámozzák a céget. A visszajáró kigyúrt deltamatyik meg hetyeghetnek velük.
4/11 anonim válasza:
Nem fognak felvenni. Ilyen típusú munkához instamodell külsejű lányokat vesznek fel. Ahogy az előző írta, ők egyben reklámot is jelentenek.
5/11 anonim válasza:
Én ismerek olyan molett csajt aki ilyen helyen recepciós. Igaz molett és molett között is nagy a különbség.
6/11 anonim válasza:
Megkíméllek a csalódástól.
Ne jelentkezz az állásra.
7/11 anonim válasza:
Attól függ hogy hány kg rajtad a molett súly.
Szóval hány kg vagy?
8/11 anonim válasza:
Motivacionak is jo leszel. Add elo igy magad, hatha meggyozod a munkaadot.
9/11 anonim válasza:
Nagyon sok kicsit husisabb lány is jár az edzőterembe, hogy lefogyjanak nekik meg lehet megnyugtató lenne ha látják hogy nem csak bivaly állattok vannak ott ahova mennek.
Szerintem légy magabiztos ha illene hozzád szerinted az állás mutasd meg nekik mennyire. Aztán hogy felvesznek vagy nem az rajtuk múlik de te akkor is beleraktál mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!