Milyen egy hotelben recepciósként dolgozni?
Gondolkodom erősen a külföldi továbbtanuláson, viszont mielőtt egyetemre mennék, kihagynék egy évet és ez alatt az idő alatt amellett, hogy tanulom a nyelvet és készülök a felvételire, kéne félállásban munkát is vállalnom. A következő 3 dolgot tudom elképzelni: drogériában dolgozni, kávézóban vagy hotelben. Gyorsétterembe, gyárba, élelmiszerboltba semmiképp nem akarok menni.
Semmilyen turisztikai tapasztalatom sincs (néhány helyen odaírják, hogy kell, máshol nem, amúgy diákmunkás oldalakat nézegettem), az ország nyelvét C1-es szinten fogom beszélni, azon kívül beszélek még 2 további idegen nyelven és ugye magyarul is, gondolom a nyelvtudás előny lehet egy ilyen munkánál. Soha az életben nem dolgoztam sehol, gondolom betanítanak, én sem vagyok buta, de azért érdekelne, milyen.
Meg valami, egyes valaszolo vagyok. Az elejen meg beszeltünk egy dolgot aztan a vegen nekem kellett reggelit kesziteni, takaritani kint bent, cigi csikket össze szedni, a fönök mindenert meg alazott minket. Utolso fizetesemet azota se lattam de nem is erdekel mar. 4 csillagos szalloda volt :)))) egy orosz fönökkel.
De vannak sokkal jobb helyek is, csak szerencsen mulik te hova kerülsz es milyen elmenyekkel maradsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!