Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek molettként nem...

Szerintetek molettként nem lenne gáz jelentkezni edzőterembe recepciósként?

Figyelt kérdés
Maga a munkakör közel állna hozzám csak nem tudom nem e gáz ha behivnanak interjúra es nem e zavarna őket. Szerintetek mennyire fontos h 1 edzotermi recepciós edzett testalkatú legyen?
ma 14:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%

11# ne égesd le magad!

Egyszerűen nem illesz oda. Olyan lennél ott mint a Nike reklámok. Erőltetett és fura...

Ugyanúgy elvárás mint egy barkács boltban, hogy az eladó értsen a dolgokhoz,itt is tűkrőznie kell a személyzetnek a hely szellemét

ma 16:07
 12/14 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem önmagában nem szabadna problémának lenni (aztán az itteni válaszokból is látszik, hogy sokan nem értenek velem egyet), ha nem vagy sportos, de az fontos, hogy érts az edzéshez és a gépekhez. Sokszor a munkakör része, hogy megmutasd a vendégeknek, hogy hogyan kell egy gépet helyesen használni, esetleg tanácsot adj az edzéstervvel kapcsolatban.

Szerintem azoknak vannak főként előítéletei, akik nem járnak edzőterembe edzeni. A legtöbb ember jófej, nem nézik ki a kezdőket és sokszor a legnagyobb hústornyok a legbarátságosabbak. Akik ennyit edzenek azok jellemzően élvezik és ez már kvázi hobbijuk. Az emberek pedig szeretik, amikor valaki a hobbijuk iránt érdeklődik.

ma 16:52
 13/14 anonim ***** válasza:
86%

Nem fognak felvenni ez tuti. Nem illesz bele a sportos, vékony képbe. Máshova jelentkezz.

Nem lennél ott hiteles.

ma 17:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Erősen túlsúlyos, vagy itt-ott kicsit dundi alkatról beszélünk? Nálunk a recepciós srácok izmosak, de a csajokat átlagos testalkatúnak mondanám. Megpróbálni meg lehet, nem veszítesz vele semmit.
ma 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!