Ez most mi lenne ?
Idősek otthonában dolgozok UK-ban takaritokent és van 1 portugál kolléganő aki elég vonzó meg szép.
Teaszuntre menetkor a személyzeti öltözőben elkezdett beszélgetni velem (mely napokon melozik, általános dolgokrol. Ő indította beszélgetést), szemelyzeti kantinban is folytattuk beszélgetést, ahol csak 2-en voltunk és leginkább meglátogatott helyekről beszélgettünk a város környékén. Kirándulás/túra. Ajánlott 1 helyet ahol még nem voltam eddig és amikor bejött 2 másik kolléga szünetre (nők) akkor mintha kb nem is ismerne és semmi nem történt volna. Egyikük megkérdezte tőle hogy lejarte e már a szunete és ekkor ment vissza dolgozni, vissza oltozoszekrenyekhez. Miközben ment kifelé mondtam neki elmegyek a helyre amit ajánlott mert szépnek tűnik és megköszöntem neki ajánlást de semmit nem válaszolt. Mintha ott sem lennék.
Korábban is volt hogy ugyanúgy besz kantinban amikor 2-en voltunk csak. Általános dolgokrol leginkább.
Mi lehet az oka hogy igy megváltozott a viszony/beszélgetés hirtelen ? Nem értem egyáltalán. Zavarban vagyok kicsit
Te férfi vagy?
Lehet el akarja kerülni hogy a többi kolléga kombináljon valamit
Igen...
29F egyebkent
Kavarunk ? What? Csak szimplán beszélgetunk nagy ritkán melohelyen, semmi több...
Meg most hogyan jön ide ehhez hogy nem vagyok okos?
Igazából már volt korábban is hogy öltözőben beszélgettünk.Kb 90%ban ő volt az eddig aki elkezdte a beszélgetéseket vagy megindította.
De sosem volt olyan hogy bárki más is ott lett volna ezidáig. Csak 2-n voltunk jelen mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!