Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Korai lenne neki megmondanom,...

Korai lenne neki megmondanom, hogy többet szeretnék barátságnál?

Figyelt kérdés

Munkahelyen megismertem egy lányt, akivel nagyon jól elvagyunk, sokat nevetünk, szünet alatt is szinte mindig együtt vagyunk, volt példa hogy folyton keresett hol vagyok. Viszont majdnem 3 hete ismerem. Viszont többet nem jön dolgozni, a vége fele megkérdeztem elkisérhetem e egy darabig, amiben benne volt, de ez simán lehet hogy csak barátként mondott igent. A lényeg hogy munka közben is sokszor kereste a társaságomat. Kb 5 napja messengeren is cahatelünk, van hogy szinte egész nap, pár órás kimaradásokkal, elmesél mindent mi történt vele az nap, van hogy már reggel ír. Viszont nem tudom korai lenne e neki megírnom hogy többet szeretnék mint barátság. Félek hogy korainak venné, vagy egyszerűen barátnak tekint, aztán ami van köztünk jó viszony, annak is annyi.

Valaki valami tanács? Igy majdnem 3 hét ismerettség után ha elmondanám neki hogy szeretém jobban megismerni? Beszéltünk arról is hogy majd ha jön pestre akkor összefutunk.

#munkahely #Messenger #Korai lenne
aug. 11. 21:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem korai, de ne támadd le. Randizzatok, beszélgessetek.
aug. 11. 21:02
 2/17 A kérdező kommentje:
Szoktam neki bókolni, ami ellen nincs kifogása. Nem szeretném letámadni, csak megírni neki hogy szivesen megismerném közelebbröl is.
aug. 11. 21:06
 3/17 anonim ***** válasza:
Nos, írd. A randinak pont ez a lényege. Messze laktok egymástól?
aug. 11. 21:15
 4/17 A kérdező kommentje:
Én Pesten lakom, ő pestről busszal fél óra, viszont Győrbe jár egyetemre…
aug. 11. 21:18
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Az semmi. Menj le te hozzá, egyetek meg egy fagyit.
aug. 11. 21:22
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondod, hogy "ha épp erre jársz, találkozzunk", az lehangoló. Azt sugallja, hogy neked mindegy, de te nem is mozdulsz meg.
aug. 11. 21:23
 7/17 A kérdező kommentje:
Sokat jar pestre. Természetesen ha úgy van leutaznék én hozzá. Pesttől fél óra ahol lakik, ugyhogy az nem para.
aug. 11. 21:28
 8/17 anonim ***** válasza:
Hát nálunk ugyan ez volt, kerete a társágomat, hívott, írt, lelkitársának nevezett, bókoltunk oda vissza, minden nő ilyenre vágyik pasiban mint én, buliban simogatott ölelgettett, majd ezek után bepróbálkoztam, mivel azt hittem sinen vagyok! Erre a válasz: Szimpi vagyok, de ő csak a legjobb fiú barátjának tekint, és nem akar elveszíteni, ha nam jönne be a kapcsolat!!! Szóval óvatosan puhatolózd ki hogy hogyan tekint rád!!! Elutasítás nagyon rosszul tud esni!
aug. 12. 08:06
 9/17 A kérdező kommentje:

8as sajnálom.

Igen, ettol félek én is, hogy a baratjanak tekint csak, és ha megemliteném neki, akkor esetleg lehet tobbet irni sem irna ram. Bar nem ugy ismerem, meg amiota beszélgetünk, személyesen ugye melohelyen, meg messengeren, sose ugy mentem oda hozza mintha szeretném tole valamit. Az biztos, hogy sejti hogy tetszik nekem, mert azt tobbszőr is irtam neki. Van mikor a bókokra reagal, se van amikor témát vált, és nem reagal semmit a bókra.

aug. 12. 22:03
 10/17 A kérdező kommentje:
Ugyhogy ez egy nagy dilemma. Vagy beprobalmozok nala, hogy megtudjam van e esélyem, és neki bejovok e, vagy hagyom az egészet, és maradunk szoros barati kapcsolatban. Azt is elmesélte a minap, hogy egy kellemetlen randiba volt része.
aug. 12. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!