Mikor kell megmondanom neki?
Figyelt kérdés
Elváltunk, de most fog december elején megszületni a babánk. Szeretnék egy kis nyugalmat szülés után. De nem tudom van e valami kötelezettségem, hogy mennyi időn belül szóljak. Azonnal ide hozná anyosóm aki elviselhetetlen, és szeretném kipihenni a szülést.2021. nov. 7. 15:09
1/26 anonim válasza:
Hát... Egyszer el kell pedig. Nem muszáj azonnal. Ráér... Bármikor.
3/26 anonim válasza:
De azt tudja, hogy úton a baba? Csak a szülés várható időpontjával nincs tisztában?
4/26 anonim válasza:
ráérsz ha baba fél éves-1 éves,kipihened magad
5/26 anonim válasza:
Baromi nagy szemétség lenne nem szólni azonnal. Tedd félre a sértettségedet és a gyereked érdekében viselkedj felnőttként. Joguk van látni, még a nagymamának is, ha tetszik, ha nem.
6/26 anonim válasza:
Mondjuk ahogy megszületett a gyerek azonnal? Ég lenne az elvárható. Azt is megmondhatod, hogy ő jöhet a gyerekhez, anyóst majd szivesen fogadod tudom is én, 10 nap múlva.
7/26 anonim válasza:
El kéne mondanod neki amint megszületik a baba, de nem vagy köteles az anyját is vendégül látni. Akkor megy látogatni amikor te jónak látod, ha hamarabb megy, én simán rácsuknám az ajtót. De az exednek joga van tudni a gyerekéről és joga van látni őt.
8/26 anonim válasza:
Mi??? Hogy apukának mikor szólj?
Gondolom tudja mikorra vagy kiírva, magától nem keresne akörnyéken?
Vagy az anyukája magától nem keres?
Tartasdijat hogy fog fizetni, ha nem tudja? Nem tartasz rá igényt?
9/26 anonim válasza:
Mi jó házasságban élünk, de megmondtam férjemnek, az első pár hétben az anyja ide ne jöjjön. Mert nem akarom, mert tudom milyen. Kotnyeles okoskodó.
De ez vonatkozik az enyémre is!
Szerencsére férjem egyetért.
Nem vagy köteles beengedni.
10/26 anonim válasza:
A nagyszülőket is megilleti a láthatás joga. Jobb lesz minél előbb lepapírozni ezeket a dolgokat. A gyerekeddel szúrsz ki, ha már születésekor ellenségeskedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!