Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor kell megmondanom neki?

Mikor kell megmondanom neki?

Figyelt kérdés
Elváltunk, de most fog december elején megszületni a babánk. Szeretnék egy kis nyugalmat szülés után. De nem tudom van e valami kötelezettségem, hogy mennyi időn belül szóljak. Azonnal ide hozná anyosóm aki elviselhetetlen, és szeretném kipihenni a szülést.

2021. nov. 7. 15:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
78%
Én már akkor szólnék neki, amikor beindul a szülés. Joga van tudni, mikor születik a gyereke. Anyósodat nem kell oda csődíteni, menjen a te anyukád, segítségnek ő is elég.
2021. nov. 7. 16:35
 12/26 anonim ***** válasza:
34%
Pihend ki magadat szülés utàn, utàna szòlj csak nekik.
2021. nov. 7. 16:55
 13/26 A kérdező kommentje:

Tudja mikor vagyok kiírva, de neki az anyja az első. Ha csak ő jönne, ez nem is lenne kérdés. Így hogy váltunk pedig még inkább háttérbe szorul az, hogy én mit szeretnék.

Anyósom már azóta folyamatosan mondja, hogy inkább milyen neveket adjunk, pedig ebbe is megegyeztünk. Hogy majd 2 hetet itt, majd 2 hetet ott, meg ha már elválunk, akkor igazából szoptatnom se kell, jó lesz neki a tápszer.

Legszívesebben mindenből kihagyna, és nem veszi észre, hogy ez az én gyerekem is.

Mielőtt ide csődülne az egész családdal, csak egy kis szusszanásnyi időt szeretnék. Úgy is jönni fog, csak a mikor a kérdéses.

2021. nov. 7. 17:20
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Most elváltatok már, vagy csak el fogtok? A nyirokeredben múlt időben írsz, az utolsó komment meg jövő idő.

Indíts még most gyermekelhelyezési pert, kérd a kapcsolattartás rendezését is. Egy újszülöttet nem fognak megosztott elhelyezéssel elhelyezni.

2021. nov. 7. 18:35
 15/26 A kérdező kommentje:
Igen, bocsánat, folyamatban van, úgy mond a felén túl vagyunk. A baba téma még nincs lezárva. A volt férjem nekem adná a felügyeleti jogot, de az anyja ettől teljesen ki van.
2021. nov. 7. 18:41
 16/26 anonim ***** válasza:

Nyilván mikir mész szülni dobsz egy üzit apukának. Ha hazajöttök anyósodat nem engeded be.

Menjen bíróságra ha akar.

Egy babánál nincs olyan h 2 hetet itt 2 hetet itt!!!!

2021. nov. 7. 19:21
 17/26 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ne az apa elől akard eltitkolni a szülés időpontját, hanem ex anyóst tedd helyre. Mond meg neki, hogy nem akarod látni pár hétig a szülés után vagy nem jöhet a fia se.
2021. nov. 7. 19:29
 18/26 anonim ***** válasza:
96%
Gyereked lesz, ideje a sarkadra állnod! Felnőtt ember vagy. Szépen megmondod apukának, hogy mikor jöhet egyedül, és mikor viheti oda az anyját is. A gyermekelhelyezést, láthatást meg szépen a bíróságon tisztázzátok. Az anyós véleményét ott senki nem fogja kérdezni.
2021. nov. 7. 19:43
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem akarom eltitkolni, csak tényleg nekem kell ajtót csapkodni szülés után... Néha nekem hihetetlen anyosóm, én sose bánnék így senkivel. Ha az exem meg elmondja neki biztos megjelenik, hiába mondok bármit is, de ezek szerint marad ez :( Csak jobb lenne kúlturáltan megbeszélni, de ahhoz a másik félnek is akarni kell.
2021. nov. 7. 19:59
 20/26 anonim ***** válasza:
Neked nincs családod?
2021. nov. 7. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!