Mikor kell megmondanom neki?
Tudja mikor vagyok kiírva, de neki az anyja az első. Ha csak ő jönne, ez nem is lenne kérdés. Így hogy váltunk pedig még inkább háttérbe szorul az, hogy én mit szeretnék.
Anyósom már azóta folyamatosan mondja, hogy inkább milyen neveket adjunk, pedig ebbe is megegyeztünk. Hogy majd 2 hetet itt, majd 2 hetet ott, meg ha már elválunk, akkor igazából szoptatnom se kell, jó lesz neki a tápszer.
Legszívesebben mindenből kihagyna, és nem veszi észre, hogy ez az én gyerekem is.
Mielőtt ide csődülne az egész családdal, csak egy kis szusszanásnyi időt szeretnék. Úgy is jönni fog, csak a mikor a kérdéses.
Most elváltatok már, vagy csak el fogtok? A nyirokeredben múlt időben írsz, az utolsó komment meg jövő idő.
Indíts még most gyermekelhelyezési pert, kérd a kapcsolattartás rendezését is. Egy újszülöttet nem fognak megosztott elhelyezéssel elhelyezni.
Nyilván mikir mész szülni dobsz egy üzit apukának. Ha hazajöttök anyósodat nem engeded be.
Menjen bíróságra ha akar.
Egy babánál nincs olyan h 2 hetet itt 2 hetet itt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!