Nektek hanyadik lenne/volt?

nekem olyan szakmáim vannak, hogy elég gyorsan elszipkázott a munkaerő piac :S
ha most kirúgnának, szerintem elég gyorsan lenne másik munka, de ha mégsem otthon simán kihúzom addig amíg egy önfenntartó pénz termelő weboldalt, vagy alkalmazást írok
DE ha minden kötél szakad én nem mennék gyárba dolgozni, elmennék biztonsági őrnek és éjszakánként tanulnék, fejleszteném magam...dolgoznék a saját ötleteimen...
gyárba már csak akkor mennék ha KÖZEL (nem nullán!) lennék a tartalékaim végéhez...
23F

én se mennék gyárba..
amúgy munkanélküli vagyok (érettségim van), fősulit nem fejeztem be...
és pár hónapja nem találok melót (sok önéletrjzot beadtam, de semmi...) :/
de ott vagyok, hogy gyárba tényleg nem akarok menni..inkább akkor boltba megyek vagy hasonló..:)
24n

Utolsó, boltba nem fognak felvenni, mert oda (95%) képesítés kell, vagy kereskedelmi végzettség.
Árufeltöltőnek mehetsz, arra keresnek embereket, főleg a multik.
Kérdező: én dolgoztam gyárban, és szerettem csinálni, mondjuk nekünk jó volt a csapatunk, sokat nevettünk, eljártunk melón kívül is ide-oda, segítettük egymást, és a munka is változatos volt, nem egész nap kártyát bontogattunk pl.
Egyszer kártya, aztán borítékolás, majd raklapozás... mire meguntad az egyiket, válthattál a másikra. Munkaidő fix volt, az meg, hogy pontosan mit csináltál alatta, nem volt kőbe vésve, csak ne állj meg.

Ahogy akkor sem mikor meglett a szakmám, most sem mennék egyetlen egy állásinterjúra sem, pusztán feladnám a hírdetésemet és elkezdeném a munkát...
Szobafestő mázoló...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!