Kristóf Wéber kérdése:
Valaki meg tudja nekem adni Isti szalay youtubos srác hogy hagyadik kerület mijen utca hányszám hanyadik e melet hány számba lakik?
Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 01:30
1/9 anonim válasza:
Persze: 1011 Google, Helyesírás utca 666, személyiségi jogok emelet.
2/9 anonim válasza:
Akartam valami frappánsat írni én is, de az első válaszadó mindent vitt. :D
3/9 anonim válasza:
Földszintes házban lakik, csak a címét tudom, az emeletet sajnos nem.
4/9 anonim válasza:
Ki ez az Isti? Remélem, valami nyelvtantanár...
5/9 anonim válasza:
Nem sok értéke van, ha kiakarod rabolni. Illetve olyan nem sok, aminek te hasznát vennéd. De majd megkérdezem, hány helyesírási szabályzata van.
6/9 anonim válasza:
Miért, le akarsz feküdni vele vagy mi? O.o
7/9 anonim válasza:
Figyelj kérdező!Semmi köződ nincs hozzá.Én is nézem a videóit,kedvelem is de soha eszembe nem jutna felkeresni és zaklatni,még ha tudnám is a címét.Ha levelet akarsz neki küldeni akkor azt nem a címére szokták.Ha meg találkozni akarsz vele akkor ott vannak a PlayIt-k meg hasonló rendezvények.Hidd el nem örülne neki ha valaki leírná itt a lakcímét.
8/9 anonim válasza:
A legjobb ha az ablaka alá bújsz és kapargatod az üveget.
9/9 anonim válasza:
Én csak a hely nevét tudom de nem írom le mert ez nem a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!