Hanyadik emeletig mennél fel gyalog és hanyadiktól használod a liftet?
Figyelt kérdés
2017. jan. 21. 17:17
1/10 Metionin válasza:
A legtöbb épület, amiben megfordulok, max. 4 emeletes szokott lenni, ezekben mindig lépcsőzök. 5-től felfelé szerintem már meggondolnám a liftet, de mivel félek benne, csak akkor használnám ha sok dolgot cipelek vagy már nagyon fáradt vagyok. Többször fellépcsőztem már 7-re is, mert nem bíztam a liftben, elég régi volt és fura hangokat adott ki.
2/10 anonim válasza:
5.-től fölfelé már liftet használnék.
De ezt befolyásolja a fáradtság és a cipelt dolgok mennyisége.
3/10 anonim válasza:
Csak gyalog megyek, félek a lifttől.
4/10 anonim válasza:
Harmadikon lakom, és lifttel megyek. Én is fizetem a közös költséget. Testedzést nem munka után, fáradtan akarom letudni.
5/10 anonim válasza:
en lepcsoznek akar a tizedik emeletig is vagy barmeddig
6/10 anonim válasza:
5 felett már nem szívesen bolyonganék a lépcsőkön, de ez attól is függ, hogy milyen sittes vagy alja környékről van szó. Szerencsére ilyen helyen még nem fordultam meg, de egy hulladék lifttel nem kockáztatom az életemet és menekülni is könnyebb.
7/10 anonim válasza:
1 emeletet se megyek gyalog. 😊
Pincér vagyok, napi szinten legyaloglok 15-17km-t.
8/10 anonim válasza:
9. emeleten nőttem fel, sőt, a szüleimtől is 9. emeleti ingatlanba sikerült költöznöm. Ha a lift elromlik, végig gyalog megyek, amíg jó a lábam, addig ez nem okoz problémát, mondjuk azt nem bánom, hogy csak ritkán van ilyen. Egyébként edzési céllal be akarom iktatni a lépcsőzést is, csak inkább majd akkor, ha már nem kell a hideg miatt ennyire beöltöznöm, mint most a tél miatt. Ősszel voltam a dobsinai jégbarlangnál, oda gyalog ment fel a csoport, az nagyobb táv, mint itt a 9. emelet, és nem olyan sima lépcső, hanem lejtős, egyenetlen erdei út. :-)
9/10 Sunshinedoll válasza:
4. -5. emelet után már inkább lifteznék.
10/10 anonim válasza:
Soha nem hasznalok liftet, 9 emeletet napi szinten gyaloglok fel es le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!