Miért nem tanítják meg az embereket közlekedni?
Például: nem állunk le beszélgetni a szűk folyosó közepén; szétnézünk, ahelyett hogy kilépnénk valaki elé; nem torlaszolunk el egy ajtót. Olyat hallottam, hogy tanítanak KRESZ-t általánosban, de ilyen magától értetődő dolgokat miért nem?
A helyszín tetszőleges, legtöbbször -az amúgy jó hírű- gimnáziumomban tapasztalom ezt, TÖBB tanártól is. Csak áll, mosolyog, beszélget, és le se sz...
Ilyenkor vetem be a 80 kilómat a 187 centimmel párosítva. Legtöbbször megmoccan valaki ha nekimegyek vállal :D
Lehet cigányosnak tűnik, de csak ez válik be a zajos folyosón pl.
Mert parasztok.
Olyat hallottam, hogy tanítanak KRESZ-t általánosban, de ilyen magától értetődő dolgokat miért nem?
KRESZ-t opcionálisan tanítanak, a magától értetődő dolgokat pedig azért nem, mert magától értetődőek....voltak, amikor még az oktatást kialakították. Szerintem senki nem gondolta, hogy az emberek ennyire visszafejlődnek szellemileg és morálisan.
Van, aki még a saját érdekében a KRESZ-ben sem tudja:
Ezeket nem kene tanitani, hanem minden normalis embernek ra kellett volna jonnie mar also tagozatban.
Mondjuk vannak szabalyok, amiket jol belenkvestek ovodaban, iskolaban:
- sorban allsz, ha varakozni kell es nem izegsz-mozogsz
- a lepcso jobb oldalan kozlekedsz es akkor nem utkoztok ossze: hihetetlen, de Londonban olyan szaryl van megcsinalva hogy neha jobb neha bal oldalt akarjak, hogy menj a hosszu folyosokon, de a legtobben le se xarjak a matricakat es mennek amerre latnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!