Miért vonzza a Renault Thalia a közlekedni nem tudó, vagy direkt tudni nem akaró embereket?
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 18:56
1/8 anonim válasza:
Te vagy a thalia fóbiás emberke itt a fórumon?
2/8 anonim válasza:
Mert a Renault Thaliakba beépítettek egy olyan chipet, amelyik hullámokat sugároz a vezetni, közlekedni nem tudók, akarók felé, hogy odavonzza őket.
4/8 anonim válasza:
Ha valakit vonz így, az kizárólag azért lehet, mert olyan gusztustalanul ocsmány, hogy finoman szólva utálja mindenki a kinézete miatt. Mellesleg egy egész megbítható és jó fogyasztású kis gépezet. :)
5/8 anonim válasza:
Olcsó, formás, kis fenntartási költségű szedán. Dacia béta verziója. Ilyem alapon a Fiat Albeara vagy a Focus Sedanra is ráfogható hogy vonzza a vezetni nem tudó embereket, szerintem felesleges általánosítani, aki Thaliaban nem tud vezetni azt hiába ültetné át az ember egy akármilyen más autóba nem tudna jobban vezetni. A Thaliában legalább viszonylag önmagára és másokra kis veszéllyel van.
6/8 anonim válasza:
szerintem a thaliat csak és kizárólag szerényebb jővedelmű ( és szerényebb értelmi képességű ) hétvégi vezetők vásárolják, akik soha nem mennek egyszerre annyit az autóval, hogy bele tudjanak szokni a forgalomba
7/8 anonim válasza:
Tapasztalataim alapján a Fabia-sok se profik xD és láttam már ilyen béna Thalia-sokat, minekünk is van, de mi nem vagyunk bénák :D
8/8 anonim válasza:
Nekem thaliám van és kezdő sorőr vagyok. Amugy meg toljad neki csak a gázt, nyugodtan, az egyik ismrősömnek ugyis vesére van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!