Legjobb kismotor? Nem versenyezni kell, hanem OLCSÓN, MEGBÍZHATÓAN közlekedni.
Tehát: olcsóság, megbízhatóság.
A váltós motorokat előnyben részesíteném, de hogyha rotyogó lesz a győztes, akkor megalázkodom előtte, és az lesz.
Nem fontos nekem a megjelenés (50-esekkel inkább nevetségesnek nevezném azt, amit mások presztízsnek). A lényeg, hogy olcsó vétel legyen, megbízható konstrukció, kevés üzemanyagfogyasztás. És nem lenne baj, ha azért fel tudná venni a város ritmusát.
Köszi előre is! :)
Honda a legstrapabíróbb motor.
és abból is az endúrók.
Nem egy erőművek az tény.
Viszont nálam megfordult sok moci.
A yamaha az nagy befürdés volt nekem. volt nálam 3 is.
Az új r1 nek a váltója ment tönkre 2 hétre. A DT80 am nak a folyton a hengerfeje míg a haverom 400 as sportmociának a vezérlése ment szét.
A viszont volt egy MTX meg egy XL hondám ahhoz egyikhez se kellett hozzá nyúlnom pedig öreg volt mind a 2mint a Mátra.
Robogókba nem vagyok otthon nekem nem volt sose.
Azt tudom hogy a kínai motorok nagy része koppintja a régebbi bevált motorokat és olcsó is hozzájuk az alkatrész. A no neme régi hulladékokat nem szabad megvenni mert alkatrészt se találsz hozzájuk.
MEX 4T nagyrobogó kell neked akkor:
50 ccm, 4 ütem, félautomata váltó (tehát városban zseniálisan kényelmes), itthoni legál forgalmazó, tehát alkatrésszel sincs gond, de amúgy is amennyire tudom a világból kivisz ha rendes olajjal használod. Újonnan is kifejezetten olcsó, használtan meg pláne.
Van belőle 110 ccm-es is, az már egész erős is.
Természetesen randa, mint a bűn, de legalább 1,5 literrel beéri. Honda motor van benne.
Eszerint az 50-esnek 85 a végsebessége, ami őszintén szólva szerintem túlzás, de ha 70-es utazója van az már becsületére legyen mondva!
Suzuki Choi Nori.
Előnye hogy 4T, 50et utazóban visz és 1 liter alá be lehet szoritani a fogyasztását.
Hátránya hogy bűn ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!