Szoktatok versenyezni vagy máshogy 'játszani' autópályán?
A temető meg üres...
Remáélem felkenődsz az első fára. Mégis milyen alapon veszed a bátorságot ahhoz, hogy másokat veszélyeztess? Bezzeg ilyenkor sehol nincs a rendőr, mert csak a traffipaxhoz ért...
Kétféle ember létezik:
- akinek volt már balesete ilyen elmebeteg miatt
- és akinek lesz
Egyszer igen csináltam , sajnos nem jol végzodott, majdnem ott maradtam no nem azért mert annyira brutálisan oxetortem az autott csak az én kicsuszásom egy hídon tortént és átcsusztam a szembesávba és jott egy auto amit elkaptam :-(
De a hídkorlát megfogott. Ez a híd egy kanyarba megy fel, a kanyarba ha el hixed ha nem 80km/h-val mentem be és megindult az auto az igaz h elotte egy hoxu egyenesen megvolt az a 150-160km/h. Szoval veszélyes játék az tény. Nekem is csak amiatt lett belole feltételes mert a ,,legjobb" haverom hazudott hogy be volt kotve persze nem volt és 3hetig volt kiirva és ugye ha eljott volna suliba akkor nem lett volna semi belole de így, de ha eljottvolna akkor a bíztosítom nem fizetett volna neki.
Szoval ne bíz senkiben 10éves barátság ért neki 600 eurot.
Bizony ennyi pénzt ért neki egy másik ember barátsága.
Nem kellenek a hulye kommentek én voltam a hibás tény tudom mindenki tudja,csak a hab a tortán hogy hátul is ult egy haverom o sem volt bekotve és semmi mert neki nem számított a pénz tobbet ért egy 4éves barátság ugyhogy ha ilyet játszol nem jo dolog hiddd el ,de ha mégis akkor azt egyedul csináld ne legyen más az autoban. Hidd el nekem tapasztalat
Tudom, hogy nem kell a hülye komment: csinálja úgy, hogy egyedül van az autóban?És a másik autó utasai?És a gyalogosok, a biciklis anyukák, a gyerekkocsit toló nagymamák, a kisgyerekek?8merthogy írja, hogy nem csak lámpánál csinálja.
a kérdezőnek azt tudnám mondani, hogy játszon inkább oroszrulettet.Az is izgalmas, és más embereknek kevésbé valószínű, hogy baja esik.
Miért kell ennyire leszidni? :( Semmi rosszat nem csináltam
autópályán szoktam!!! ott nincsenek gyalogosok!!!
lámpánál eddig 2szer csináltam, de ott se lehet baleset, mert a piroson nem megyek át!!!
csak arra voltam kíváncsi,hogy van-e más, aki szokott ilyet csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!