Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Cypromix megbízhatóan véd?
Előszőr a tájékoztatóból egy kis olvasnivaló :
Ha a megelőző hónapban nem szedett hormonális fogamzásgátlót:
A menstruációs ciklus (vagyis a havi vérzés) első napján kezdje el a tabletta szedését. A ciklus első napján kezdve a Cypromix szedését, annak fogamzásgátló hatása azonnal érvényesül. A ciklus 2.-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését, ebben az esetben azonban 7 napon keresztül kiegészítő (mechanikus) fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell, mint pl. az óvszer.
Mi a teendő, ha váratlanul hüvelyvérzés jelentkezik:
A kombinált fogamzásgátlók alkalmazásának első néhány hónapjában rendszertelen (pecsételő vagy áttöréses) vérzés jelentkezhet a szabályosan ismétlődő megvonásos vérzések közötti időszakokban. Lehetséges, hogy emiatt tisztasági betétet kell viselnie. Folytassa továbbra is az előírt módon a tabletták szedését. Amint szervezete alkalmazkodott a gyógyszer hatásaihoz, a rendszertelen vérzés is megszűnik (rendszerint 3 csomag felhasználása után). Ha makacsul fennáll, erősödik, vagy újból jelentkezik a vérzés, forduljon orvoshoz.
A lényeg:
Október 13-án (csütörtök) jött meg a mensesem,a gyógyszert pénteken kezdtem el szedni.Közben folytonos pecsételő,vagy "vendégeskedő" vérzésem volt,kb. tegnap múlhatott el.Olvastam h. ez normális míg be nem szabályozódik,de a védelem ilyenkor is fennt áll??
Ez az első levél amit szedek.
18/L
Vmelyik orvos szerint igen, vmelyik szerint nem. Szerintem ne kockáztass. Első hónapban még csak kibírod óvszerrel.
De miért ezt a gyógyszert szeded?
Hát persze, olcsóbb. Csak éppen baromi erős, és elsősorban hormongyógyszer, nem fogamzásgátló. (Persze védeni véd).
De fél évnél tovább nem is lehetne szedni.
Keress másik orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!