Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyógyszermentes időszak 7. napjába vagyok, és még nem jött meg, most már kezdjek el aggódni? Cypromix fogamzásgátlót szedek, és ez volt az első levél.
Vegyél egy tesztet, de szinte biztos, hogy negatív lesz, de azért a biztonság kedvéért vegyél. Holnap kezdd el szedni a második levelet, és ha nem jön meg a következő sem, vagy bármi mást tapasztalsz, fájdalom, hízás, vérzés stb., akkor menj dokihoz.
Idézném a betegtájékoztatóból (te miért nem olvastad? nem poháralátétnek adják!):
Mi a teendő, ha kimaradt egy havi vérzés:
Ha pontosan az útmutatásoknak megfelelően szedte a készítményt, nem volt beteg és nem szedett más gyógyszereket, szinte kizárt a terhesség lehetősége. Szedje tovább a tablettát a megszokott módon.
Ha azonban egymás után kétszer is elmarad a havi vérzés, lehetséges, hogy teherbe esett. Haladéktalanul forduljon orvoshoz. Ne folytassa a Cypromix tabletta szedését, amíg az orvosa meg nem állapította, hogy Ön nem terhes.
Magyarul: 1 kimaradt vérzés nem baj, ha nem vagy terhes. Ezért kell a teszt.
Tesztelj, és megynyugodsz, és meg fog jönni.
Én is jártam már így, nem ezzel a tablettával. Utolsó gyógyszermentes napon voltam, menses sehol. Annyira beparáztam, vettem tesztet, de félelmemben halvány pozitívnak láttam...
Elmentem az ügyeletre (ismertem a dokit), megvizsgált, mondta nem vagyok terhes. Mire hazajöttem, megjött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!