Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cypromix bevont tablettával kapcsolatban mit tudtok?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el szedni, és már 10-dik napja nem múlt el a havi vérzésem, ami eléggé idegessé tesz már, mert nem értem, hogy lehet ez. Soha nem volt még ilyen, pedig közel 10 éve menstruálok, így kizárásos alapon a Cypromixre fogom. Nektek nem volt ezzel ilyen tapasztalatotok?2011. okt. 13. 13:18
1/3 anonim válasza:
Minden fogamzásgátlónál lehet ilyen az első 3 hónapban. Én Minervát szedek, hasonló a Cypromixhez. Az első levél vége felé szűnt meg teljesen a vérzés.... Illetve a menszeszem rendben zajlott, utána csak barnázás volt, elég volt a tisztasági....
2/3 anonim válasza:
Van vmi oka annak, hogy ezt a gyógyszert kell szedned, vagy csak fogamzásgátlásra használod? Csak azért kérdem, mert ez nem arra való. Ha nincs hormonális problémád (erős szőrösödés, nagyon pattanásos, zsírod bőr), akkor másikat írass fel.
3/3 anonim válasza:
Én speciel azért szedem, mert 21 évesen is olyan volt az arcom, mint egy bakfisnak. Hiába jártam 3 évig kozmetikushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!