Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cypromix bevont tabletta mennyire hatásos? Illetve szedte -e már bárki is?
másodlagos kérdésem, pedig, h kinek milyen tapasztalata van róla?
Súly változás nőtt-e vagy csökkent?
Egyre tisztább!
nos, akor egységesen egybehangzóan ugy gondoljuk h inkább hormonális problémákra alkalmas elsősorban ez a tabletta, mint sem fogamzás gátlásra?
Pazar!
Had köszönjem meg még egyszer a szives kommentelésetek. Hála nektek elkerültem egy komoly probléma gócot.
De egyet bánok, hogy az orvost nemtudom felelősségre voni, mivel elfogadtam a receptjét...
" egységesen egybehangzóan ugy gondoljuk" NEM ÚGY GONDOLJUK, HANEM ELOLVASTUK A BETEGTÁJÉKOZTATÓT!!!
Szuper válaszok, ott a pont.
Utolsó neked triplán :)
Megy is a könyvjelzőkbe :)
En ilyet szedek. Ez egy hormonalis betegsegekre szolgalo gyogyszer. Ha csak es kizarolag fogamzasgatlasra irta fel a doki, akkor ne szedd...
Megneztem sok kerdest itt ezzel a gyogyszerrel kapcsolatban, es el avgyok hülve, hogy mennyi orvos ira fel, kizarolagosan fogamzasgatlasra...
De azert megkerdeznem: csinalt elötte labort? MErt az is lehet, hogy ha csinalt, hogy latott valamit a leletedben, ami miatt ezt irta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!