Szeretném egy hátizsákkal, gyalog bejárni a világot! Milyen tanáccsal látnátok el?
18 éves lány vagyok, és nem tudom, mit akarok kezdeni az életemmel középiskola után. Nincs kedvem a mókuskerékben többet pörögni, világot akarok látni! Nem baj, ha nem jutok el messze, de ki akarok szakadni a szinte robotszerűen megélt unalmas hétköznapokból.
Van valami tanácsotok, hogyan készüljek a túrára? Azt ne tanácsoljátok, hogy el se induljak! Köszönöm!
Ez elméletben tök jól hangzik, de a valóságban sajnos nem így megy, hogy gondolok egyet és belevágok az ismeretlenbe.
Sok pénz kell hozzá és elég veszélyes is, de ezt a 2-es válaszoló kifejtette.
Szóval az a tanácsom, hogy ezt gondold át még párszor.
Gyaloglág helyett inkább biciklivel mennék, az némileg gyorsabb.
Egy kevéske pénzt pedig lehetne szerezni utcai zenéléssel, vagy kocsimosással.
A mai helyzetben mindenképpen nyugati (vagy esetleg északi) irányban indulj el, akkor van esélyed, hogy talán eljutsz az országhatáron túl is pár km-re.
De azért kérdeznék valamit: mennyi volt a leghosszabb táv, amit legyalogoltál életedben egyhuzamban? Milyen súlyú csomag volt nálad? Tudod, mi az a sorozatterhelés?
"Egy kevéske pénzt pedig lehetne szerezni utcai zenéléssel, vagy kocsimosással."
Te tényleg ne indulj el, még nagyon-nagyon gyerek vagy.
Én is sokszor gondoltam erre. :) Én sem akarok mókuskerékben élni.
Mondjuk én ezt úgy fogom megoldani, hogy megyek külföldre dolgozni és bizonyos időközönként országot fogok váltani. Így tanulom a nyelveket, világot látok, de el is tartom magam.
Szóval jó az ötlet, de szerintem inkább keress másik alternatívát, vagy keress magad mellé még valakit.
Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!