Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nagyon idegesítenek a kihívóan...

Nagyon idegesítenek a kihívóan öltözködő nők a munkahelyemen. Találkozott már valaki ilyennel?

Figyelt kérdés

Csak a napokban jött ez felszínre bennem, pedig már évek óta így érzek.

Munkahelyre ugye dolgozni járunk. Viszont a jelek szerint vannak, akiknek ez többről szól, például önmagukról. Az ilyen kis csinoskák felveszik a harisnyát (igen, most télen is), a dekoltázs minden évszakban kötelező, aki meg észreveszi ösztönönből a kivillanó idomokat az ugye játssza el, mintha nem is oda akart volna nézni. 20 méterről érzed, hogy ott járt, mert parfümmel jelöli a helyet, mint a knadúr ami a fal mellé hugyozik.

Én ezt provokációnak tartom. Ma nagyon nagy divat mindenféle zaklatásra hivatkozni, amit természetesen csak férfiak követhetnek el, viszont ha engem zavar ez az egyébként teljeen tudatos és alávaló, konstans tetszeni akarás válogatás nélkül bárkinek, akkor nem említhetem meg, mert ugye gátolom a szabadságát.

Csak én érzem úgy, hogy ezek megérdemelnének egy büdös nagy pofont?

2020. dec. 3. 08:24
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

"Én is szoktam harisnyát felvenni ruhával vagy tunikával télen, és nem érzem, hogy emiatt kihívó lennék, te jó isten, egyszerűen kényelmes meg csinos."

Azért ritka, hogy valaki egyetlen mondaton belül ekkora öntökön(bocs vagiánán)szúrást kövessem el.

"A kerdezo biztos impotens vagy igenytelen pasas"

Plusz mikropéniszem van és b*zi is vagyok.

2020. dec. 3. 22:12
 32/50 anonim ***** válasza:
80%

Temetésen voltam ruhában,harisnyában,bundában.Biztos csábítani mentem...

Ne nézz rá,ha nem tetszik.Senki nem fog máshogy öltözni a kedvedért.

2020. dec. 3. 22:35
 33/50 A kérdező kommentje:
32: akkor ha éppen kiverem melletted, légyszi te se nézz oda és háborodj fel ezen.
2020. dec. 3. 22:48
 34/50 anonim ***** válasza:
84%
Én leszarom,ha kivered,láttam mar olyat,de akinek ennyi inger elég,az se fogott még nőt.Vagy csak az a bajod,hogy nem neked öltöznek?Gusztustalan majom vagy,ennyi.
2020. dec. 3. 23:07
 35/50 A kérdező kommentje:
34: ha kiöltözöl, mindenkinek öltözöl ki. Elhiszem, hogy jó áltatni magadat azzal, hogy igazából senkinek, csak te szeretsz "jól kinézni". Csak attól még az útszéli munkás is észrevesz és nincs kevesebb joga utánadszólni szépet vagy kevésbé szépet mint annak, aki Porschéval jár. Ez is a prostitúció és szándékos provokáció egy formája.
2020. dec. 3. 23:34
 36/50 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mondom én, hogy veled van a gond.

Ha neked annyiból ki kell vennem, hogy valaki harisnyában megy el melletted, akkor van valami kattanásod odabent.

2020. dec. 4. 06:09
 37/50 anonim ***** válasza:
83%
en szeretem azt feltetelezni hogy a ferfiak az allatoknak kicsit magasabb szinten vannak, es ha latnak valami szepet, nem rontanak ra, jelen esetben nem verik ki az irodaban es harisnyas comb lattam, mert tudnak magukon uralkodni. na a kerdezo ebben kezd elbizonytalanitani. a bankba se mesz rabolni, csak mert nyitva van az ajtaja
2020. dec. 4. 06:24
 38/50 anonim ***** válasza:
Kérdező,engem akkor is megnéznek,ha egy sima nadrágban és felsőben vagyok.Akkor szerinted engem érdekel,hogy ha szépen felöltözöm,akkor még jobbban megnéznek?Senki kedvéért nem fogok rongyokban járni,az szól utánam aki akar,az én pofámon vastag bőr van.
2020. dec. 4. 07:32
 39/50 anonim ***** válasza:
85%
Te kérdező, akkor félreírtad. Téged nem idegesítenek, hanem IZGATNAK a csinos kolléganők, ami ebben a formában beteges, és orvoshoz kéne vele fordulnod.
2020. dec. 4. 08:57
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem tudjuk, a kérdező szerint miben kellene járnia a nőknek.
2020. dec. 4. 10:38
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!