Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munka lehet jó valakine...

Milyen munka lehet jó valakinek, aki nem bírja az embereket, a pörgést, és nagyon sz@r matekból?

Figyelt kérdés
Amik mennek és szeretem őket, azok az idegen nyelvek és a művészetek.

ma 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Csinálj egy személyes vállalatot.
ma 16:04
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
restaurátor, asztalos, múzeumban tárlatvezető (ott vannak emberek, de mégsem olyan nyüzsis a hely általában ) hirtelen ilyesmik ugranak be
ma 16:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

a kamion

csak pörgetnek már ott is sajnos

ma 16:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Fordító.
ma 16:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Múzeumi munkákat inkább nem ajánlanám senkinek.

Üdv,. egy múzeumi dolgozó :D

ma 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Ugyanezt gondoltam mint Te, hogy nem vagyok jó matekból. 8.-ban pótvizsgáznom kellett, hogy átengedjenek. Azért mentem szakközépbe, mert biztos voltam benne, hogy a gimis matek nem menne. Én is nyelvekben, töriben, irodalomban vagyok jó. Az élet nagy mókamester, olyan munkám lett, hogy egész álló nap számolok, persze nem sokismeretlenes egyenleteket, de azért csomó mindent. Ha rá vagy kényszerülve és mondhatni egész nap gyakorolsz, belerázódsz. Most már egész jó riportokat is összarakok excel fügvényekkel, műszaki rajzokat bújok egész nap. Szóval ne ijedj meg, mert azt gondolod, nem vagy jó matekból. Én is úgy jöttem ide, hogy biztos nem húzom ki a próbaidőt, aztán 10+éve itt vagyok és már én tanítom be az új Kollégákat olykor és hozzám jönnek dilpmás emberek, hogy ezt vagy azt hogyan kellene kiszámolni...jó érzés a bukott matekos lelkemnek:)
ma 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Rendszergazda közintézményben.
ma 17:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, diszkalkuliás vagyok elég durván. :'D
ma 17:58
 9/9 A kérdező kommentje:
6/8 nak szólt, sorry.
ma 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!