Nagyon idegesítenek a kihívóan öltözködő nők a munkahelyemen. Találkozott már valaki ilyennel?
Csak a napokban jött ez felszínre bennem, pedig már évek óta így érzek.
Munkahelyre ugye dolgozni járunk. Viszont a jelek szerint vannak, akiknek ez többről szól, például önmagukról. Az ilyen kis csinoskák felveszik a harisnyát (igen, most télen is), a dekoltázs minden évszakban kötelező, aki meg észreveszi ösztönönből a kivillanó idomokat az ugye játssza el, mintha nem is oda akart volna nézni. 20 méterről érzed, hogy ott járt, mert parfümmel jelöli a helyet, mint a knadúr ami a fal mellé hugyozik.
Én ezt provokációnak tartom. Ma nagyon nagy divat mindenféle zaklatásra hivatkozni, amit természetesen csak férfiak követhetnek el, viszont ha engem zavar ez az egyébként teljeen tudatos és alávaló, konstans tetszeni akarás válogatás nélkül bárkinek, akkor nem említhetem meg, mert ugye gátolom a szabadságát.
Csak én érzem úgy, hogy ezek megérdemelnének egy büdös nagy pofont?
Nálatok nincs munkahelyi etikett. Magasabb körökben viszont van.
A szexbombàk is àt vannak alakulva rövid haj, sminktelenség, nyakig zàrt ing es nadràg, hivalkodo ékszerek sehol stb
Itt pár hölgy el van tévedve, és magára veszi a kérdést! Nem a harisnyáról van szó, hanem pl. kopogó magassarkú-harisnya-miniszoknya-kivágott felső kombóról!
Még ha nincs is munkahelyi dress kód, egy jóérzésű nő tudja, hogy mit illik és mit nem illik felvenni egy munkahelyre. Az meg csak duma az ilyen kur.vás ruhákra, hogy csini meg kényelmes, itt egyszerűen a magamutogatásról meg feltűnősködésről van szó, hogy tudjon villogni a kollégának/főnöknek a kávéautomatánál.
Ja és igen a riba.ncos nem egyenlő a nőiessel, de úgy látszik ezt hiába magyarázzák itt sokan, egyes nőknek az a nőies, ha kirakják mindenüket. Kis butuskák.
tehát ha valakinek nem tetszik az öltözéke, mert szerinted kihívó, vagy "k-rvás", akkor jogos a munkahelyi zaklatás és a pofozkodás ?
törődj a saját életeddel és ruházatoddal, az ha szerinted ízléstelenek az egy dolog, de az hogy emiatt verekedni akarsz, az nem normális.
Színvonal lol
Gondolom az összes ide írogató, akiknek az a legnagyobb baja, hogy a másik, hogy néz ki a munkahelyén, meg milyen harisnyában van, annyira színvonalas ember... :D
Én azt mondom, ha valaki krvásan érzi jól magát, akkor úgy érzi jól magát. Ha apáca ruhában járnának egyesek se lennének jobb emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!