Nagyon ciki férfiként laboráns munkakörben dolgozni?
Figyelt kérdés
Amikor elkezdtem ilyen munkakörben dolgozni, akkor valahogy nem gondoltam erre. Term.tudományos szakon végeztem és csak ilyen irányban sikerült elhelyezkednem. Egyetemen is voltak laboros feladatok, illetve szakmai gyakorlaton is laborban dolgoztam. Az első munkahelyemen egy tanúsító multinál volt több fiú laboráns is, a mostani helyen viszont sokan úgy beszélnek róla hogy csajos munkakör. Amikor felvettek ide, egy lánnyal dolgoztam együtt, ő is mondta hogy én voltam az egyetlen fiú jelentkező. Korábban is többnyire nők dolgoztak ennél a cégnél ebben a munkakörben. A korábbi dolgozókat úgy emlegetik hogy "laboros csajok", ha szóba jön valami laboros téma egy külsőssel pl. karbantartó, beszállító, akkor ő is úgy beszél hogy a "csajok" így meg úgy a laborokban. Amúgy alapvetően nem rossz munka, nincs nagy hajtás, rugalmas, jók a munkatársak, a fizetés is tűrhető, de ez a sok degradáló utalás kezdi megutáltatni velem.ma 16:12
1/6 anonim 

válasza:

Semmilyen munkától nem leszel férfias, ez nem ettől függ. Nekem nincs hozzá tehetségem de ha lenne nem szégyellném ezt a munkát.
37f
2/6 anonim 

válasza:

Nekem a laborvezetőm férfi volt sőt barátnőm egy másik cégnél dolgozik ott szintén férfi a laborvezető meg szerintem egyáltalán nem gáz
4/6 A kérdező kommentje:
A laborvezetők itt is férfiak, az valahogy elfogadottabb, mert főnök, vezető, ami férfiasabb..
ma 16:43
6/6 Senior Séf 

válasza:

Erről egy vicc jut az eszembe:
Cigány jelentkezik az építésvezetőnél munkára. Az mindjárt ki is adja a munkát, egy halom terméskövet kéne eltalicskázni. A cigány leveszi a kesztyűt, azt mondja, á, ez női munka...
- hogyhogy női munka?
-Hordja el a jó édesanyád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!