Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy laboráns munkakör középisk...

Egy laboráns munkakör középiskolában minimálbért kapja meg csak?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy középiskolába erre a pozícióra és igazából nem teljesen az amire gondoltam és nekem van egy érettségim és 2 okj-s szakmám(egy környezetvédelmi technikus és egy vállalkozási ügyviteli ügyintéző) viszont hát elvileg semmit nem ér egyik sem ennél a munkakörnél. Pedig azt hittem az ügyviteli igen mert azért kéne adminisztratív feladatokat csinálni ennél a pozíciónál. Szóval nem tudom hogy elválaljam e. :/Hozzá teszem pályakezdő vagyok.

aug. 9. 18:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia. Ha én lennék a helyedben és pályakezdő lennék akkor valószínűleg elvállalnám. Azt meg hogy minimálbért kapsz-e azt meg kell érdeklődni interjú során. Nagyon sok ember most munkanélküli. Látom naponta egy csomó ember munkát keres... Szerintem vállald el és max ha nem tetszik akkor próbaidő alatt azonnal felmondhatsz.
aug. 10. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!