Nagyon idegesítenek a kihívóan öltözködő nők a munkahelyemen. Találkozott már valaki ilyennel?
Csak a napokban jött ez felszínre bennem, pedig már évek óta így érzek.
Munkahelyre ugye dolgozni járunk. Viszont a jelek szerint vannak, akiknek ez többről szól, például önmagukról. Az ilyen kis csinoskák felveszik a harisnyát (igen, most télen is), a dekoltázs minden évszakban kötelező, aki meg észreveszi ösztönönből a kivillanó idomokat az ugye játssza el, mintha nem is oda akart volna nézni. 20 méterről érzed, hogy ott járt, mert parfümmel jelöli a helyet, mint a knadúr ami a fal mellé hugyozik.
Én ezt provokációnak tartom. Ma nagyon nagy divat mindenféle zaklatásra hivatkozni, amit természetesen csak férfiak követhetnek el, viszont ha engem zavar ez az egyébként teljeen tudatos és alávaló, konstans tetszeni akarás válogatás nélkül bárkinek, akkor nem említhetem meg, mert ugye gátolom a szabadságát.
Csak én érzem úgy, hogy ezek megérdemelnének egy büdös nagy pofont?
Nem is egy pofont!
És ezt nőként mondom!
Főleg azok, akiknek már férjük, gyerekük van. Némelyik nő úgy jár dolgozni, mint aki csak arra vár, hogy "vigyék".
Ez a feltűnési mánia. Egyik verseng a masikkal. 😄
Mindig is visszafogottan szerettem élni, öltözködni. Érdekes, így is találtam hozzám megfelelő férjet, és ujjal sem mutogatnak rám...
Ha nincs külön etikai kódex az öltözékre,azt vesz fel amit akar.Te írtad, hogy csinoskák.
Neked savanyú a szőlő kedves kérdező.
Ajaj, de frusztráltak vagyunk a saját életünkben :/
Én szeretem ha csinosan jönnek a kolléganők, látom, hogy jól érzik magukat a bőrükben, új hajuk van, illatos a parfümjük. Jobb, mintha egy csöves, büdös trollal kéne dolgozni.
Miért akarod megvonni magadtól a jót?
Hát végülis, aki hülye, az szenvedjen.
Én kifejezetten undoritonak tartom amikor a boltba bejon egy nő és ki lóg a fél melle a pult felett a polobol. Nem irigylem mert tökre nem feszes. 🤦♀️
én viszont Anyakent nem tudnék ugy feloltozni,ahogyan peldaznak itt előttem, hiába vannak jó adottsagaim. De kinek hogy jó.
✌️😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!