Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkahelyeden terveid...

A munkahelyeden terveid között szerepel az, hogy vezető legyél? Vagy ha most vezető vagy, még feljebb kerülj?

Figyelt kérdés
ma 07:27
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
22 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
NEM. Voltam vezetö beosztásban, de nem igazán éreztem magaménak, inkább önállóan dolgozom, mint hogy másokkal vitatkozzam, szervezzem öket, stb.
ma 07:51
 2/10 anonim ***** válasza:
32%
Nem éri meg az a pénz azt, hogy ne legyen szilárd székletem, mert állandóan értelmetlen értekezletekre kelljen járnom, a melósokkal vitatkozni, stb.
ma 07:58
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Nem akartam vezető lenni, de mégis az lettem, mert nem volt más. Inkább azon dolgozom, hogyan tudnék tőle megszabadulni.
ma 08:03
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Volt idő, amikor elindultam abba az irányba, de nem jött be. A munkám nagy része az lett, hogy jól kinéző jelentéseket állítok össze és az ügyfelekkel alkudozok. Nem tetszett. Inkább ráfeküdtem a szakmai vonalra. Mostanra olyan tudásom van, hogy megkeresem azt, amit egy vezető, de sokkal kevesebb stresszel.
ma 08:29
 5/10 anonim ***** válasza:
4 évig voltam középvezető. Igazából most is vezető vagyok, mert a saját vállalkozásomat irányítom. Azért így jobb, hogy felettem nincs senki.
ma 08:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Osztályvezető-helyettes lennék a pénz miatt, de ahhoz nagyon át kéne látnom mindent és értekezletre járni. Egy kolléganővel együtt kettőnk közül lehetne rá esély, mert nekünk van olyan szakmánk. Diplománk nincs. De más miatt nem szeretném, ha ő azzá válna. Akkor inkább senki és nem magam miatt mondom. Vannak vele olyan gondok, hogy ő ne legyen. Igazából régóta nincs helyettes, pedig a főnökünk kezd egyedül kicsit belerokkanni. Mind a hárman 5 év óta vagyunk itt, illetve már 6 lesz.
ma 09:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Nyilván tök jól hangzik az, hogy az ember "főnök", ő dirigál másoknak, ő van fölül... de jó vezetőnek lenni nehéz, és nem is mindenkinek jön be az a munkakör. Én például sokkal szívesebben dolgozok a jelenlegi rendszergazdai munkakörömben, mint hogy vezető legyek. Látom, hogy a főnökünknek hogy telik egy napja, és köszönöm, de én abból nem kérek.
ma 09:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem leszek többé 24 órás rabszolga.
ma 10:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem. Szerencsés helyzetben vagyok. Örököltem egy olcsó fenntartású kis házat. A fizetésem nem kiemelkedő (kb a ksh által írt átlagot kapom), csak amit más albérletre költ, én meg tudom engedni hogy félre tegyem. Azt szeretném, ha a jelenlegi fizetésem emelések útján tartaná hosszan a reálértékét. De amúgy ezzel meg vagyok elégedve. Nem kell több felelősség. Sőt, azt nagyobb sikernek élném meg, ha több pénz helyett kevesebb munkaidővel, több szabadidővel, kevesebb stresszel jutalmazna az élet.
ma 10:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Abszolút nem. Az hogy másokat menedzseljek, kifejezetten taszító gondolat nekem. Látom a főnökömnek milyen stresszes a munkája, semennyire nem vágyok rá.
ma 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!