Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nagyon idegesítenek a kihívóan...

Nagyon idegesítenek a kihívóan öltözködő nők a munkahelyemen. Találkozott már valaki ilyennel?

Figyelt kérdés

Csak a napokban jött ez felszínre bennem, pedig már évek óta így érzek.

Munkahelyre ugye dolgozni járunk. Viszont a jelek szerint vannak, akiknek ez többről szól, például önmagukról. Az ilyen kis csinoskák felveszik a harisnyát (igen, most télen is), a dekoltázs minden évszakban kötelező, aki meg észreveszi ösztönönből a kivillanó idomokat az ugye játssza el, mintha nem is oda akart volna nézni. 20 méterről érzed, hogy ott járt, mert parfümmel jelöli a helyet, mint a knadúr ami a fal mellé hugyozik.

Én ezt provokációnak tartom. Ma nagyon nagy divat mindenféle zaklatásra hivatkozni, amit természetesen csak férfiak követhetnek el, viszont ha engem zavar ez az egyébként teljeen tudatos és alávaló, konstans tetszeni akarás válogatás nélkül bárkinek, akkor nem említhetem meg, mert ugye gátolom a szabadságát.

Csak én érzem úgy, hogy ezek megérdemelnének egy büdös nagy pofont?

2020. dec. 3. 08:24
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
89%
Engem is idegesít egy csomó minden, de van rá egy tuti tippem: nem kell ránézni, hanem foglalkozz helyette a munkával meg a saját dolgaiddal! Máris nem fogsz ráérni emiatt kattogni.
2020. dec. 3. 09:02
 12/50 anonim ***** válasza:
70%

Ne haragudj már, kérdező, azért nem esel egy kicsit túlzásba?

Én is szoktam harisnyát felvenni ruhával vagy tunikával télen, és nem érzem, hogy emiatt kihívó lennék, te jó isten, egyszerűen kényelmes meg csinos. Vagy most járjak tramplin, mert neked kihívó egy harisnya!? Most ilyen alapon egy feszes nadrág is kihívó. Most kismama vagyok, pláne folyton harisnyában járok, mert még nincs nagy pocakom, de a nadrágjaimat már nem tudom begombolni, talán csak nem izgul rám senki...

Dekoltázsom nem sok van, szóval nincs mit kitennem, de vannak picit mélyebben kivágott felsőim, ha nagy melleim lennének, talán látszana a dekoltázs, de mit csináljon, aki nagymellű, az meg járjon garbóban? Én azért nem szoktam látni, hogy a munkahelyen köldökig kivágott ruhában jönnének a nők, de akinek nagy melle van, annak egy sima V-kivágású felsőben is látszani fog a dekoltázsa.

A parfümmel megint nem értem, mi a probléma, egy hétköznapi dolog, szintén befújom magam reggelente, nem hiszem, hogy 20 méterről bárki érzi és azt sem, hogy ha igen, akkor abban bármi kihívó lenne. Az csak egy illat, te jó ég.

Még ha azt mondtad volna, neccharisnyában meg miniszoknyában meg melltartvillantó csipkefelsőben járnak a kolleganők, azt mondom, tényleg fura, de ez...

Nem tudom, szerinted mi a francban kellene a nőknek dolgozni járniuk? Zsákban?

2020. dec. 3. 09:04
 13/50 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom milyen munkahely lehet, feltételezem irodai. Tudtommal a harisnya kötelező a hivatali életben...
2020. dec. 3. 09:09
 14/50 anonim ***** válasza:
68%
Én inkább örülök, hogy vannak még nőies nők
2020. dec. 3. 09:18
 15/50 anonim ***** válasza:
69%

Kedves 12-es, nem kell bocsánatot kérni tőle.

Ha ilyen alapon osztanák a pofont kapnék én is.

Vannak nők akiknek alap igény, hogy csinik.Nekem sosem jutott eszembe, hogy kell egy pofon annak aki slampos.

2020. dec. 3. 09:29
 16/50 anonim ***** válasza:
30%
14, az nem nőies, ha valaki árucikként kipakolja a testét. A női test szexualizálása NEM NŐIES!
2020. dec. 3. 09:31
 17/50 anonim ***** válasza:
81%
16-os, de egy harisnyában meg parfümben mit a szexualizálás?
2020. dec. 3. 09:36
 18/50 anonim ***** válasza:
85%

Így kellene öltözködnünk:

[link]

2020. dec. 3. 09:44
 19/50 anonim ***** válasza:
53%
17, az, hogy a 14-es szerint attól lesz valaki nőies, ha mutogatja magát. Ez mi, ha nem szexualizálás? Visszafogottan öltözködve is lehet egy nő nőies.
2020. dec. 3. 09:47
 20/50 anonim ***** válasza:
80%
Azért elég szar lehet egy ennyire frusztrált incellel dolgozni mint a kérdező :D
2020. dec. 3. 09:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!