Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vezető jegyvizsgálóként vagy...

Vezető jegyvizsgálóként vagy ügyfélszolgálatos-nemzetközi pénztárosként van több fejlődési lehetőség?

Figyelt kérdés

Személypénztáros vagyok a vasútnál (direkt nem írok céget, állomást és egyebet). Eredetileg nemzetközire vettek fel (az nálunk egy pozíció az ügyfélszolgálatossal), de nem sokkal kezdés után derült ki, hogy terhes vagyok, ezért nemzetközis vizsga hiányában átkerültem a sima személypénztárba. Szülési szabi után szívesen váltanék vjv-re (tudom, hogy sokat kell tanulni), de a férjem akadékoskodik, hogy szerinte (ő nem vasutas) a nemzetköziben több fejlődési lehetőségem van. 🙄 Én nem így látom, de ugye én is tapasztalatlan vagyok még a szakmában. Háttér infó még, hogy határvárosban élünk, ezért örülne neki, ha majd odaát dolgoznék. Nyilván én döntök a saját munkámról, de azért jobb, ha mindannyian tisztábban látjuk a helyzetet. Háttér infó 2: egy multinál dolgozik (ott ismerkedtünk meg), ahol versenyszféra van ezerrel. Aki nem dolgozott még benne, azoknak írom, hogy pl fél évente értékelned kell magadat, értékel a főnököd és a kollégáid is és neked kell mindig új célokat megfogalmaznod, amit a félévben el is kell érned, amivel semmi gond nincs, csak ez “nem mindenhol szokás…”

Én szeretek tanulni, nagyon fontosnak is tartom, de úgy vagyok vele, hogy nem omlik össze a világ, ha egyszer csak az új kihívásokat a munkahelyen kívül kell keresnem.

ma 15:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!