Van egy 21 eves kiscsaj a cegemnel de nagyon rosszul dolgozik.Tobb van koztunk mint ket atlagos kolleganal , de csak testileg. Tudom hogy ki kene rugni de valamiert keptelen vagyok ra . Miert van ez ?
Figyelt kérdés
2020. nov. 4. 08:50
11/18 anonim válasza:
#10: nem is a nők szokása alkalmatlan munkaerőt felvenni, megtartani, csak mert dughato. Nem a női főnökök manipulálhattoak szexszel.
12/18 anonim válasza:
Lol, én csak azon gondolkozom, hogy milyen cégvezető lehet az, aki gyakorikerdeseken kéri ki vadidegen emberek tanácsát arról, hogy kirugjon-e egy rossz munkaerőt. Nyilván a te céged, neked az a lényeg, hogy az jól menjen, nem? Csak testileg használod ki szegényt, akkor ereszd el, hátha máshol ragad is rá valami. Másrészről te sem lehetsz a legélesebb kés a fiókban a feltett kérdésed alapján. Gondolom milyen "céged" lehet 😂
13/18 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy nem vagy elégedett a munkahelyi teljesítményével, az ágybelivel meg igen. Adj neki 2-3 hetet, aztán ha nem javul, akkor rúgd ki, persze ha ezek után is az ágyasod akar maradni, akkor lelke rajta, de anyagi hasznot nem hoz a cégnek. Persze az idő alatt kufircolni se kéne. De ha tovább tartod ezt a helyzetet, akkor a kollégák is csúnyán fognak nézni rá, hogy semmi haszna, de mivel az ágyebetéted, azért tartod meg.
14/18 anonim válasza:
Mert egy farok vagy, akit a pöcse irányít. Így van ez az ilyen emberekkel, akik képtelen egy vállalkozás vezetésére, mert hagyják, hogy egy r*banc irányítsa őket.
15/18 anonim válasza:
napi munkaügyi troll kamukérdés megvolt
16/18 anonim válasza:
Látom magára ismert sok farokvezérelt maniupulálható emberke :D
17/18 anonim válasza:
Mert puncija van neked meg f...d és azzal is gondolkozol.
18/18 anonim válasza:
Rúgd ki.Vedd feleségül. Vegyél fel helyette jobb munkaerőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!