Van egy 21 eves kiscsaj a cegemnel de nagyon rosszul dolgozik.Tobb van koztunk mint ket atlagos kolleganal , de csak testileg. Tudom hogy ki kene rugni de valamiert keptelen vagyok ra . Miert van ez ?
Figyelt kérdés
2020. nov. 4. 08:50
1/18 anonim válasza:
Mert lefekszik veled azért, ha kirúgod akkor meg nem. Ezt a hülye kérdést.
2/18 anonim válasza:
Mondd el neki négyszemközt hogy a többiek jobban dolgoznak, kéne javulnia
3/18 A kérdező kommentje:
Csak az a bajom hogy megitelesem szerint keptelen ra mar a legkonnyub alapveto munkakat adom neki nem tudom eldonteni hogy tenyleg ennyire butus vagy csak megjatsza magat
2020. nov. 4. 09:08
4/18 anonim válasza:
Ha nem kap visszajelzést akkor azt is gondolatja, hogy elég széttennie a lábát, és a fizetés jár hozzá. Te döntésed, hogy jól gondolja-e. Viszont ha nem, akkor kötelességed lenne kirúgás előtt azért elmondani neki hogy a legkönnyebb munkában is rossz a teljesítménye
5/18 anonim válasza:
Talán mondjuk beszélgess el vele, értékeld a munkáját hogy mire kéne jobban figyelnie. Néma gyereknek az anyja se... Ismered a mondást.
De egyébként durva hogy van egy céged de nem tudod hogy kezeld az ilyet. A másik meg ha igazi profi lennél nem keverd a szexet a céges ügyekkel mert könnyen gond lehet.
6/18 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy az utóbbi időben nem csak ő, hanem a cég is szopik rendesen, és mindkettőhöz igen alaposan hozzájárul.
7/18 anonim válasza:
A magánélet és a munka nem összekeverendő!
8/18 anonim válasza:
nem lehet, hogy ma este, miután szexeltél vele, utána beszélgetsz vele erről? Mit gondolsz? ;)
9/18 anonim válasza:
Azért van, mert a férfiak képtelenek logikus döntést hozni.
10/18 anonim válasza:
Micsoda szerencse, hogy a nők mindig logikus döntéseket hoznak. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!