Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy kezelted volna ezt a...

Hogy kezelted volna ezt a helyzetet? Én miért lettem nyuszi ebben a szituban?

Figyelt kérdés

Ebédeltünk többen kollégák, és a mellettem ülő ffi kolléga amikor hozzám fordult, hogy mondjon valamit, a combomra tette a kezét, föl a combhajlathoz közel. Nem hagyta ott, de akkor is. Nem akartam, kicsit szégyeltem is volna rászólni a többiek előtt, csak kiadtam egy hangot, hogy ez nem oké. Ő meg elkezdett nevetni mert úgy vette, mert egy teljesen más hangsúllyal utánzott ami inkább elégedettséget fejezett ki már mintha én adtam volna ki szerinte elégedett hangot. Erre is szégyeltem reagálni pedig én nem ilyen vagyok, hanem olyan, aki kiáll magáért. Utána semlegesen folytatódott a nap, mintha ez meg sem történt volna. Nem vagyok már fiatal, és kövér vagyok, kicsit sem vonzó. Nem hinném, hogy mindez szexuális indíttatású volt a részéről, de én meglepődtem a saját szégyenérzetemen és hogy nem merek szólni.

Soha nem fordult még velem hasonló legalábbis nem emlékszem. Azt se tudom a kollégák mit vettek ebből észre. Nagyon égő hogy ő úgy értelmezte mintha ez nekem bejött volna.

jan. 21. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem nem gondolja, hogy ez bejön neked, hanem szándékosan úgy ferdítette a szitut.

A reakciód normális, nem adtál neki túl nagy hangsúlyt, így talán mások sokkal kevésbé vagy egyáltalán nem tudták miről van szó. Ha meg mindenki előtt szóvá teszed, akkor mindenki tudná .. Normális, hogy nem akarod, hogy nyilvánosan szóba kerüljön a combod és még annál intimebb területek.. a szégyenérzeted normális. A férfi szerintem egyértelműen tudta, hogy felháborodtál.

jan. 21. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
89%
Azêrt lettél nyuszi, mert ilyen szitukra nem készítenek fel az életben. Ha napi 5 ilyen eseted lenne, akkor lazán elküldöd a p-be. De az agyad szereti a komfortos környezetet, és ha kibillen, akkor nem tudja egyből eldönteni hogyan kéne reagálni. Ezért kapnak sokan sokkot/fagynak le, ha ismeretlen helyzetbe kerülnek. Pl egy rablásnál vagy közlekedési balesetnél.
jan. 22. 07:39
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Te is érzed, hogy miért. Mert nincs rendben a női önbecsülésed, és mert ezért félsz hangot adni annak, hogy kikérd magadnak az ilyen szituációkat.

Én pl a bús pics@ba küldtem volna el ott mindenki előtt, és nem érdekel, hogy mit szól ehhez, még kevésbé a környezet. Az intim részeimhez az nyúljon hozzá akinek erre engedélyt adok. Viszont nincs bennem félelem vagy szégyen ilyen helyzetben megvédeni magamat, mert ok a női önbecsülésem.

jan. 22. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Én mondtam volna neki rezzenéstelen,kifejezéstelen pókerarccal,hogy ne nyúlkálj.

Hogy tudja,hogy ez nem helyén való. Nembaj,ha kicsit megszégyenül,beég. Úgyis csak nagyon picit,és maga kereste a bajt.

jan. 24. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!