Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan munkahely vagy...

Van olyan munkahely vagy foglalkozás, ahol főként introvertáltak dolgoznak?

Figyelt kérdés
Pl. Hol?
tegnap 15:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Nincs
tegnap 15:36
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Pl.: Vagyonvédelem. Elmész éjjeli őrnek, vagy építkezést őrizni, akkor a kutya nem lesz ott veled. Én sokáig éjjeli őr voltam.
tegnap 15:47
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
#2 Ez mind tök jó és olyan ami nőknek is való? 🫣
tegnap 16:00
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én introvertált vagyok. Olyan a munkaköröm, hogy egész nap egyedül ülök az irodámban (ügyviteli munka), napjába 2x bejön a kézbesítő 30 mp-re, amíg átveszem a küldeményeket. Minden reggel jelentek a főnökömnek (max 20 perc). Imádom!
tegnap 16:08
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
természetfotós
tegnap 16:11
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Sok állás az informatikában home office, békén hagynak. Senkivel nem kell érintkezni, csak csinálod amit kell.

Állatokkal foglalkozás, pl farmokon.

Takarító állások általában hajnalban vannak, és végzel mire a világ felkel. Sokat nem keresel, de munka.

tegnap 16:14
 7/17 anonim ***** válasza:
79%

Jók ezek a példák, csak éppen szó nincs bennük arról, hogy az ott dolgozók introvertáltak lennének.

Takarítóból is nem egy van, akit alig lehet levakarni a közléskényszere miatt. Informatikusok között is van bőven társasági ember.

tegnap 16:22
 8/17 anonim ***** válasza:
47%

#3:

A kérdező hol írta, hogy nő?

tegnap 17:21
 9/17 A kérdező kommentje:
Amúgy nő vagyok és informatikában dolgozom. De engem zavar, hogy folyamatosan pofáznak körülöttem, és közben mivel én nem, hülyén is érzem magam. Mintha valami földönkívüli lennék köztük, néha ilyen érzésem van. Persze otthoni napokon nem, de többnyire be kell menni.
tegnap 17:59
 10/17 anonim ***** válasza:
94%
Pl.: író, műfordító, otthon vállalkozóként fordító, tömegközlekedési eszköz vezető (metró, busz, vonat), esetleg autista környezetben való munkakör, újságárus (bár ez csak részben), könyvtáros (ez is csak részben).
tegnap 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!