Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van olyan munkahely vagy...

Van olyan munkahely vagy foglalkozás, ahol főként introvertáltak dolgoznak?

Figyelt kérdés
Pl. Hol?
jan. 21. 15:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%
Az autista környezet alatt szociális gondozót értünk? Mert az pont nem.
jan. 21. 18:25
 12/27 anonim ***** válasza:
35%

#9: és most munkahely helyett karriert váltanál?

Meg most az nem az introveltáltság rovására írható, ha Te hülyének tartod magad.

jan. 21. 18:33
 13/27 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy hülyének tartom magam. Azt írtam hülyén érzem magam. Ami abból ered, hogy próbálok többet pofázni, de ezt fárasztónak érzem. Ez egy belső frusztrációt okoz.

Nem akarok karriert váltani. A kérdéssel azt akartam kideríteni, hogy van e olyan munkahely, ahova bemegy az ember, de nem várják el a folyamatos jópofizást. Vagy ez inkább mindenhol jellemző, ahol emberek jönnek össze.

jan. 21. 18:43
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

13#: Nekem is nagyon hasonló a személyiségem, tudják, hogy nem szeretem a small talk-ot, nem is teszem. A közvetlen környezetem nem igazán bízik bennem, így nem nagyon beszélgetnek körülöttem.

Talán ha egyszer-egyszer erélyesebben fejeznéd ki magadat, hogy te intro vagy és nyugiban tudsz/szeretsz dolgozni, akkor esetleg figyelembe veszik a többiek egy idő után. Vagy esetleg a feletteseddel beszélj, hogy egy nyugisabb helyet/irodát had kaphass magadnak.

jan. 21. 18:54
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdéssel azt akartam kideríteni, hogy van e olyan munkahely, ahova bemegy az ember, de nem várják el a folyamatos jópofizást."

Csak nem ezt kérdezted.

Azt kérdezted, hogy hol dolgoznak főként introvertáltak. Ilyenről nincs felmérés.

Meg nem is olyan egyértelmű, ki az, aki általánosságban introvertáltnak számít, mert ez sokszor helyzettől függ.

Nálunk nem várják el a folyamatos jópofizást. Egyszerűen nem veszek részt beszélgetésben, ha nem akarok. Ennek semmi köze az introveltáltsághoz/extrovertáltsághoz.

jan. 21. 19:02
 16/27 anonim ***** válasza:
93%

3, én nőként csináltam ezeket. 4 éve vagyok biztonsági őr nőként, pedig átlagos testalkatom van, és mellette egyetemre járok, viszont thai boxoltam, meg van fegyvervizsgám, így ez előny mindenhol. Amúgy női rendőr, meg katona is van, akkor miért ne lehetne őr is nő?

Kettes vagyok.

jan. 21. 19:55
 17/27 anonim ***** válasza:

16# Az komoly. Gratula! 😎

3-as voltam bocsi☺️

jan. 21. 20:50
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Erdész, kertész, gátőr, mezőőr. Meg talán a futár is ide sorolható, az eddig kimaradt. Ott csak átadásnál van rövid szöveg, bár a dugóban ülve így is szívhatsz az emberek miatt. De legalább nem hallod őket folyamatosan pofázni :)
jan. 26. 23:42
 19/27 anonim ***** válasza:

Nagyon sok introvertált ember dolgozik olyan helyeken, ahol el kell játszani a jópofit.

Ez nehogy azt hidd jólesik az embereknek.

Szerintem senki nem leli örömét ebben, még az extrovertáltak se.

jan. 27. 18:18
 20/27 anonim ***** válasza:

19-es, valószínű így van. De ha nem muszáj, minek szenvedjen az ember? Ha mondjuk megteheti, hogy választ? Ráadásul aki szélsőségesen introvertált, azt nagyon le fogja húzni ez a folyamatos emberi szöveg, rontja a koncentrációját, simán lehet rosszabb minőségű munkát fog végezni csak ezért. Vagy hogy több energiabefektetést igényel ugyanannyi munka, pusztán ezért mert mások kényszeresen pofáznak, és őt halálosan leszívja ez.

Extrovertáltak meg pont hogy örömüket lelik benne, náluk ugyanis a szociális interakciók az egyik fő töltődési forma. Tehát munka közben is így lazítanak és töltik fel magukat, hogy akár kényszeresen dumálnak folyamatosan.

jan. 27. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!