Introvertált emberként mi a foglalkozásod?
Nincsen, információs termékeket gyártok angolul, németül és árulom őket neten...
5 éve ezt csinálom, 3 éve teljesen ebből élek...
Van könyvem arról, hogyan lehet rekumbens bringát építeni otthon, hogyan lehet pénzt keresni neten, hogyan lehet leszokni a cigiről, hogyan lehet leszokni a fűről, hogyan maszírozd a kukid, hogy az nagyobb legyen, hogyan kell nalni, hogyan kell szopni, stb ha jól számolom 106 info terméket értékesítek jelenleg... minden a marketingen múlik, bármilyen szart megvesznek...
Ez most viccesen fog hangzani, de ügyfélszolgálatos vagyok :D. Kb. a piaci értékem a jó angol nyelvtudásomban rejlik, és ezen a helyen fizettek a legjobban azok közül a helyek közül, amit megpróbáltam.
Az a szerencsém, hogy nem vagyok nagyon radikálisan introvertált, szóval ha megemberelem magam, annyira nagy gondot nem okoz másokkal beszélni, de ha meg tudom oldani máshogy, inkább e-mailezem és nem telefonálok. Szerencsére a kollégáim, akikkel naponta kell beszélnem, kedvesek, jó fejek, látják, hogy néha szorongok, de nem piszkálnak emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!