Mást is ennyire elkeserít, ha egy kollégája ok nélkül megalázóan beszél vele?
Figyelt kérdés
Nekem az egész napomat tönkte tudja tenni. Nagyon felidegesítem magam rajta, és onnantól kezdve nem tudom nyugodtan végezni a feladataimat.
Még most, itthon is rágom magam rajta...
Ez normális? Más is szokott így érezni?
tegnap 18:06
1/6 anonim válasza:
Egy kicsit konkrétabban leírhatnád a szituációt, hogy vélekedni tudjunk.
2/6 anonim válasza:
Igen, szokott ilyen lenni. Érdemes átgondolnod a szitut, és A, vagy megbeszélni vele a dolgot, hogy ilyet ne tegyen többet, mert lehet mindent másképpen is rendezni; B, vagy kialakítasz egy taktikát, hogyan bánj vele a közeljövőben. Ha a B,-t választod, akkor ezt be kell gyakorolnod, nem szabad lefagynod.
3/6 anonim válasza:
Nem tudjuk a konkrét esetet, azonban az általánosságban elmondható, hogy sok esetben nem kimondottan velünk van baja másoknak, csupán csak szükségük volt valakire, akin le tudják/tudták vezetni a bennük felgyülemlett feszültséget. Lehet, veled is ez történt.
Ha viszont ez rendszeresen történik meg, akkor többről van szó, és nem mindegy, milyen helyzetről, körülményekről van szó.
4/6 anonim válasza:
Ne vedd magadra. Mostanában azt tapasztalom hogy ilyenek az emberek. Egymást alázzák. Sokan mint valami sz@ros kölyök állandóan problémáznak valamin, ahelyett hogy a megoldásra fókuszálnának...
6/6 anonim válasza:
Engem nem zavar, mivel nem beszélek a kollégáimmal. A munka elején és végén köszönök nekik, de amúgy nem kommunikálok velük. Éppen azért, mert korábban sokszor kaptam bántó megjegyzést kollégáktól és nincs rá jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!