Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek korrekt az, ha...

Szerintetek korrekt az, ha valakit elküldenek egy étteremből mert nem fogyaszt?

Figyelt kérdés
Nyílván nem azért járnak az étterembe, hogy semmit se csináljanak, de szerintem onnantól már vendég valaki hogy belépett.Kínában ilyen nincs, hogy kiküldik, abba biztos vagyok.Lehet pont erről van szó, hogy mindenhol más a mentalitás és itt ezt kell elfogadni hogy ilyen a szolgáltatás?

2020. okt. 31. 13:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
jólvan Trollocska, ez most nagyon gyenge
2020. okt. 31. 13:31
 12/26 anonim ***** válasza:
84%
Én magam hajítanálak ki, ha bemegyek enni, te meg figyelsz a szomszéd asztaltól, hogy hogyan kanalazom a levest.
2020. okt. 31. 13:32
 13/26 anonim ***** válasza:
85%
Hahah vicces vagy. Itt egyedül te vagy a barom, ha még nem vetted volna észre. 😂
2020. okt. 31. 13:32
 14/26 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem menjél akkor Kínába étterembe, hogy ne legyél otthon, és megismerd az ottaniakat.
2020. okt. 31. 13:34
 15/26 anonim ***** válasza:
84%
A kommenteid alapján már értem, hogy miért nincsenek barátaid és miért kell éttermekben idegeneket zaklatnod ahhoz, hogy hozzád szóljon valaki :D :D
2020. okt. 31. 13:35
 16/26 anonim ***** válasza:
89%

Itt egyedül te vagy a barom.

Menj parkba, plázába, stb, ha nem akarsz otthon lenni.

Ismerkedni az ottaniakkal???

A pincérrel, szakáccsal? Akik ott dolgozni vannak???

Amúgy, angol reptéren a kávézó/bár stb-hoz tartozó székekre nem engednek ülni, ha nem vettél náluk semmit, akkor se, ha sehol máshol nincs ülőhely.

2020. okt. 31. 13:38
 17/26 anonim ***** válasza:
87%
Természetesen korrekt. Egy magánszemélyé az étterem, pont úgy, mint a te házad. Nálad az sem gond, ha esetleg beköltözik hozzád egy család vagy mi?
2020. okt. 31. 13:41
 18/26 anonim ***** válasza:
93%
17 jól mondja. Sőt nállunk még a városban a nem elkerített teraszos (tehát csak úgy ki vannak rakva a székek a sétálóra) vendéglők, fagyizó, sörözők, kávézók előtt is ki van írva hogy aki nem ott fogyasztó vendég annak TILOS ott üldögélni. Sőt az egyik bevásárló központban az kajáldáknál a közös étkező térnél a biztonságiőr is el küldi azokat akik nem esznek csak ott ülnek. Pl múltkor láttam, egy 15 18 éves fiatalokból álló banda ott üldögélt, beszélgetett, nyomták a telefont és a bizti mondta nekik, hogy menjenek onnan, mert aki enne az nem tud leülni. És igaza is volt.
2020. okt. 31. 13:45
 19/26 anonim ***** válasza:
75%
Ugye ez csak trollkérdés? Próbáld meg elképzelni: Mennél be enni valahova, de a főpincér közli, hogy sajnos nincs szabad hely, mert mindenhol bámészkodó, csevegni és ismerkedni akaró nem fogyasztó vendégek ülnek. Mert ha egynek elnézik, annyi erővel elnézhetik egy teljes látszámot kitevő seregnek is, nem?
2020. okt. 31. 16:57
 20/26 anonim ***** válasza:
68%
látszámot=létszámot
2020. okt. 31. 16:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!