Szerintetek korrekt az, ha valakit elküldenek egy étteremből mert nem fogyaszt?
korrekt
az nem lenne korrekt, ha nekem, fogyasztó vendégnem nem jutna asztal egy ilyen ruppótlan senki miatt
Igen korrekt.
1 minek ül be étterembe, ha nem akar semmit ott? Nem azért tartják fent, hogy oda üljenek ücsörögni.
2 foglalja az asztalt ahová a fogyasztó vendégek is ülhetnének de nem tudnak, mert valaki ott üldögél csak úgy. Ez pénz kiesés az étteremnek.
Például azért, hogy ne legyen otthon vagy megismerje az ottaniakat.
Ki mondta azt hogy miatta nem lenne hely az étteremben?
Persze, hogy korrekt.
En eltem Hongkongban, oke, lehet hogy nem szolnanak rad, de ott is max a nagyon szegenyek, esetleg tanulo fiatalok ulnek be, de szerintem ennek inkabb ahoz van koze, hogy nagyon sok ember ketrec meretu minilakasban zsufolodik ossze, es az is igaz, hogy ez CSAK a gyorsettermekben mukodik, legfokeppen a mekiben. Es peldaul ott MINDEN sarkon van egy Mcdonalds, nem ugy mint pl itthon.
Egy normalis etterembe be sem engednek asztalfoglalas nelkul, de meg alacsonyabb kategoriasba is egybol viszik a etlapot miutan leultel, szoval ott sem tudod ezt bejatszani.
Ez csak a mekiben mukodik, mert folyamatos a forgalom, es az ott dolgozok konkretan 10 meter magasrol sz•rnak ra, hogy te beulsz-e fogyasztas nelkul vagy sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!