Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Eljönnél vagy maradnál?

Eljönnél vagy maradnál?

Figyelt kérdés

Ahol, dolgozom van egy személy aki 1 éve ott van a munkahelyen. (ő lett a rangidős) mióta kezdtem, azóta állandóan megjegyzéseket tesz rám és flegmaskodik, meg vágja a fejeket néha-néha. Azt tudni kell, hogy egy embert már kirugatott. (igazából, szinte semmihez nem ért a munkahelyen csak nagy a szája és soforkodik, pakol stb kevés pénzért) nem rég elkezdte játszani a durcáskodast, mert elment a kedvenc kollégája (én vagyok helyette) és azóta szó szerint azt hiszi hogy mivel ő van már a legregebb óta ott, ezért mindent megtehet..és az a legrosszabb, hogy mivel keveset keress stb ezért a főnökség neki mindent meg is enged. Egy csesztetést sem kap semmiért. És még konkrétan nyalnak neki. Miközben nekünk meg mondják állandóan.. Ha egyedül van, akkor nincs vele gond, akkor csinálja ezt ha a másik kollégájával van, állandóan megy a megjegyzegetes.. Azt még tudni kell hogy az előző kollégát is úgy rugatta ki, hogy ki deritette hogy sokkal többet keress nála, így nem mutatott meg neki semmit (szerintem, mert ő sem volt semmivel tisztában) és folyamatosan kibeszelte, már mindennapos téma volt szerencsétlen.. Aztán ki rúgták inkább, mint hallgassák a nyávogását.

Szóval, szerintetek van értelme maradnom vagy keresek mást?

Amúgy, jó munkahely lenne idő beosztásban és pénzben. Ha nem lenne ott, akkor nem is gondolkodnék, de így idegesít.. Konkrétan ma azt a megjegyzést tette, hogy ő nem csinálja az én munkámat mert az nem munka, aztán csak csinálnia kellett és természetesen eladta hogy ért hozzá, de elcseszte az egészet.. Persze a végén én kaptam érte..

tegnap 19:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Jó hely? jó helyről az emberek nem mennek el, ott nem 1 év múlva lesz valaki "rangidős"
tegnap 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!