Belefér vagy eljönnél?
Figyelt kérdés
Az irodát ahol 6an vagyunk 0-24ben, mi takarítjuk.
Az eset ami kiverte a biztosítékot az h szó szerint sz.rosan adta át a mosdót. Volt h vasárnap 6órán át takaritottam és amint megjött cipőstül fel a lábát az asztalra. De arra lusta h a mosdót lemossa ha látja h poros
2022. nov. 3. 09:36
1/14 anonim 

válasza:

A válasz határozottan ne...igen.
2/14 anonim 

válasza:

A kérdés az, hogy takarítólént dolgozol vagy sem. Ha nem, nem vagy köteles más után takarítani. Nem a munkaköri leírásod része. Az etikett része, hogy közös térben hagyj rendet magad után, minden másra ott a takarítóbrigád.
3/14 anonim 

válasza:

6 órán keresztül takarítottál egy mosdót? Újra is csempézted?
4/14 anonim 

válasza:

Egy komplett fürdő kicsempézése és minden beszerelése megvan 4 óra alatt.
Mit takarítottál rajta 6 órán keresztül?
5/14 anonim 

válasza:

Jól érzem, hogy portások vagytok?
6/14 A kérdező kommentje:
Nem, a mosdót takarítottam 6óran át, hanem az egész irodát. Mert nagyon gáz vokt
2022. nov. 3. 09:57
7/14 anonim 

válasza:

Hát akkor egy balek vagy, az k*rvára nem a te dolgod pedig. xD
8/14 anonim 

válasza:

Hogy lehet, hogy ti takarítjátok az irodát? Része a munkaköri leírásnak? Ha nem, nem vagy köteles, főleg nem ilyet! Én szólnék a főnöknek megnevezve az illetőt és nem csináltam volna meg, az biztos.
10/14 A kérdező kommentje:
8as szóltam, kijött a főnök, elmondta h rendesen takarítsanak ki. De mivel 2en voltak dolgozók az irodába előttem egyik se vállalta.
Mi takarítjuk, mert ez egy kis helyiség ahol van az irodánk.
2022. nov. 3. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!