Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » T.i eljönnétek innen a helyemben?

T.i eljönnétek innen a helyemben?

Figyelt kérdés

3 hete dolgozom egy gyárban, ahova 30 km-t utazok hétköznaponta. Nem is a munkával van baj, hanem a társasággal, direkt ki csesznek velem, olyan géphez tesznek ahol egyszer sem voltam és ha nemtudom csinálni akkor egyből jön a kiabálás ....... Senki sem segít semmiben, egyedül csinálok mindent , már az első napomon is rendesen kicsesztek velem, jött a szalagon a cucc jó gyorsan , ott is kellett lennem de közben 45 kilosan emeljem meg a teli dobozokat egymás tetejére .. mindennap gorccsel megyek be, egyszerűen nem vagyok képes ott lenni.... Májusban megyek vissza egyébként a szezonos munkahelyemre .....

20/L

2021. ápr. 13. 08:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%
Erre most mit válaszoljunk. Ha kibírod ezt a pár hetet, akkor maradj. Esetleg irasd ki magad az orvossal, az most könnyen megy.
2021. ápr. 13. 08:59
 2/13 anonim válasza:
Szerintem állj ki magadért és mondd meg nekik, hogy felnőtt létükre eléggé éretlenek és gyerekesek. Tisztelniük kéne téged, ahogy te is őket.
2021. ápr. 13. 08:59
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
aranyszabály: gyártban általában olyanok dolgoznak, akiket sehova máshova nem vettek fel, nem véletlenül nincs köztük diplomás, pedagógus, irodai ügyintéző, stb. Ebből következik, hogy - tisztelet a kivételeknek, mert akadnak olyanok akik parkolópályának használják átmenetileg a gyári munkát - a selejtet összefújta a szél, és mivel nem éppen az eszükről híresek az itteni dolgozók, így megy a szivatás, irigykedés, furkálás, kiközösítés, stb. mert egy baromnak hiába mondod el, hogy ezzel maga alatt vágja a fát, nem fogja meghatni.
2021. ápr. 13. 09:02
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen igen utolsó ezt én is tudom. Viszont meg mindig nemtudom hogy mit tegyek ....
2021. ápr. 13. 09:08
 5/13 anonim ***** válasza:

Tényleg lehet az is, hogy betegszabadságra mész.

De ha ezt nem akarod és anyagilag kibírod azt, amíg a másik helyről megérkezik a legközelebbi pénzed, akkor mondj fel.

2021. ápr. 13. 09:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

3# Ez diplomás körökben is így megy, csak ott módszeresen hátba támadnak. Itt meg nyíltan.

Kérdező, én is azt mondom, állj ki magadért, vagy szólj a főnöknek hogy mi a helyzet.

2021. ápr. 13. 09:16
 7/13 A kérdező kommentje:
Bátortalan nyúl vagyok, nem merek felmondani pedig üzenetben is írták hogy tegyem meg ... Nemtudom mit mondjak???? tegnap se mentem be dolgozni azt mondván hogy dolgom van .... Akkor le fog a főnöknek esni hogy hazudtam ....
2021. ápr. 13. 09:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Bemész, megmondod hogy felakarsz mondani, és ha indokolni kell, különösebben ne gondolkozz rajta sokáig, mond azt hogy családi okok miatt, aztán aláírod amit kell és lelépsz. Astala Vista, sose látod többé a gyökereket. :)
2021. ápr. 13. 09:23
 9/13 anonim ***** válasza:

8# Mi az hogy megmondja?

Ilyen nincs.

Írásban kell felmondani. Szóban ez senkit sem érdekel.

2021. ápr. 13. 09:26
 10/13 A kérdező kommentje:
Igazából telefonom fogok vele beszélni, mert o sosincs ott ahol én dolgozom. Meg igazából nem hiszem h 2-3 hét után túl bonyolítják ezt, szerintem úgy működik h simán “felmondok” és ennyi
2021. ápr. 13. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!