Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » T.i eljönnétek innen a helyemben?

T.i eljönnétek innen a helyemben?

Figyelt kérdés

3 hete dolgozom egy gyárban, ahova 30 km-t utazok hétköznaponta. Nem is a munkával van baj, hanem a társasággal, direkt ki csesznek velem, olyan géphez tesznek ahol egyszer sem voltam és ha nemtudom csinálni akkor egyből jön a kiabálás ....... Senki sem segít semmiben, egyedül csinálok mindent , már az első napomon is rendesen kicsesztek velem, jött a szalagon a cucc jó gyorsan , ott is kellett lennem de közben 45 kilosan emeljem meg a teli dobozokat egymás tetejére .. mindennap gorccsel megyek be, egyszerűen nem vagyok képes ott lenni.... Májusban megyek vissza egyébként a szezonos munkahelyemre .....

20/L

2021. ápr. 13. 08:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"nem véletlenül nincs köztük diplomás"

Micsoda NAIVSÁG. diplomásként megjártam egy gyárat-csomagolóüzemet, és voltam közmunkás is.

Bőven akadnak diplomások. Nem voltam egyedül....

Ha nincs más, marad ez, diploma ide vagy oda.

Most irodán vagyok és diplomával olyan melót végzek ahol érettségi az elvárás és 130 a nettóm.

Ez van.

2021. ápr. 13. 11:28
 12/13 A kérdező kommentje:
Akkor ezekszerint mai világban kitorolheti a seggét az ember egy diplomával 🙂 már bocsánat a kifejezésért ... Mondjuk nekem is van érettségim, meg arufeltoltonek se vettek fel sehova , pedig nem vagyok egy igénytelen típusú, adok magamra és azért illedelmes is vagyok ...
2021. ápr. 13. 11:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Régebben volt olyan, hogy próbaidő alatt nem volt kötelező az indoklás, ma már később sem az.

[link]

Valószínűleg rákérdeznek szóban, rajtad múlik, hogy elmondod-e, vagy sem. Ezt érdemes megfontolni. Tudom, hogy vannak helyzetek, amikor az ember legszívesebben jól beolvasna a munkáltatójának, de ez akár árthat is a következő munkahelyeden, hiszen a következő munkáltatód megérdeklődheti, milyen munkaerő voltál. Tehát a saját további karriered érdekében nem biztos, hogy érdemes beolvasni a főnöködnek. Legfeljebb normál stílusban elmondhatod a véleménynedet, bár nem valószínű, hogy ettől az egész brigád varázsütésre megváltozik. (Lehet, hogy jobb kamuzni.)

Felmondás helyett leülhetsz beszélgetni a főnököddel, de ezt árulkodásnak vehetik a kollégáid, és még rosszabb lehet. Ha a pénz miatt úgy döntesz, maradsz, amíg a másik munkád elkezdődik, megpróbálhatsz a kollégákkal beszélni, pl. megtalálni az 1-2 esetleg Veled rendes, a többiekre ható kollégádat. Vagy beszólhatsz a kekeckedő kollégáknak, vagy (jó "politikusként") megpróbálhatsz velük látszólag kedvesnek lenni: Józsi bá, én ezt még nem tudom olyan jól, mint Ön, segítene, hogyan csináljam jobban, Ön mint jó szakember mit tanácsol? Ha erre is bunkó, akkor nem ér többet a dolog...

Szerintem azt mérlegeld, hogy Te hogy tudsz egészséges maradni és anyagilag mi a legjobb Neked.

2021. ápr. 13. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!