Férfiak! Mit tennétek az alábbi helyzetben? Ti eljönnétek vagy nem?
A párom nem jön velem a családi ünnepekre, mert anyukám öccse beszólt neki+levegőnek nézi, és nagy családban szoktuk ünnepelni a szülinap/névnap/karácsonyt és ő is mindegyiken ott van.
Ezzel az a baj, hogy a többiekkel jóban van+anyuék is mindig hívják+nekem is jólesne vele megjelenni ezeken, nem " egyedül."
Együtt élünk amúgy,7 éve együtt vagyunk, gyerek+házasság még nincsen.
Én elmennék veled, ilyen kicsinyes buta viselkedést mint amit a párod csinál azt inkább nem is kommentálnám.
Ráadásul 27 évesen...
Ha amúgy menne, várják, hívják és csak egy ember miatt nem menne, akkor miért nem megy?
Ha lesz ott még tucat másik ember, ki a fenét érdekel, hogy ott van egy nyomorék, aki beszólt valamit.
Levegőnek néz? Nézzen csak, nem kötelező beszélgetni vele. Lesz ott más is.
Viszont remélem kiálltál a párod mellett, amikor beszóltak neki. Nyilván párod nem fog visszaszólni, mert a rokonsággal jóban akar lenni. De remélem te visszaszóltál éld helyre tetted azt a bunkót.
Én sem vagyok férfi, de nekem a nővérem csinálja ezt. Annyi hogy ő sokkal agresszívabb, de nem veszünk tudomást a viselkedéséről, mivel az őt minősíti nem minket. Mondjuk mi már 3 éve vagyunk házasok a férjemmel, de én mindig tekintettel vagyok erre és ha meghivnank minket családi eseményre és a nővérem is ott lesz mindig megkerdezem hogy rendben van e neki, hogy menjünk mivel ő is ott lesz.
Illetve nálunk gyerek is van ezért én se preferálom azt amit a tesóm csinál. Levegőnek nézni, hangosan kibeszelni a másikat hogy az 2m áll tőled, fellokni ha elmesz mellette. Szóval én ezért se erőltetem, de mi ezen kívül a család többi részével máskor is találkozunk. Az pedig mindig megbeszélés kérdése, hogy nagy család eseménynél akarjuk e ezt a torturát vagy inkább kihagyjuk. A nagybátyádat kérdezted már hogy mi a baja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!